Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Trilplaat huren in Apeldoorn

De huurprijs varieert van € 23,- tot € 30,- per dag en hangt af van het formaat, de slagkracht en het type aandrijving.

Vergelijk 4 verhuurbedrijven

5 km
 • 25 km
 • 50 km
 • 75 km
 • Alle afstanden
 • 4 km Beekbergen v.a. 23,-
  v.a. 23,-
 • - Apeldoorn v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • - Apeldoorn v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • - Apeldoorn
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen
 

Alles over de verhuur van trilplaten in Apeldoorn en omgeving

Ben je op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt van Breda om een trilplaat bij te huren? Dan zit je hier bij Huren.nl helemaal op de juiste plaats. Dat komt omdat Huren.nl niet zelf een verhuurbedrijf is, maar een overzichts- en vergelijkingswebsite waarop je alle verhuurbedrijven in de omgeving van Breda en o.a. Vaassen, Twello en Beekbergen kunt vinden die trilplaten verhuren. Als je een trilplaat gaat huren is het handig om de juiste te huren voor de klus die jij gaat uitvoeren. Een te lichte trilplaat is niet geschikt voor het aantrillen van grond waar een straat overheen gelegd wordt, en een zware trilplaat is niet nodig om te huren als je een eenvoudig terras in de tuin wilt aanleggen. De meeste verhuurbedrijven die gevestigd zijn in de buurt van Breda vernoemen de slagkracht van de trilplaten die ze verhuren op hun website. Vaak wordt de slagkracht vermeld met kN. Kleine trilplaten hebben een slagkracht van 11 kN, terwijl de grootste en ook zwaarste trilplaat die verhuurd wordt in de buurt van Breda een slagkracht van 100 kN of meer heeft. Vind hier alle verhuurbedrijven op een rijtje, vergelijk de verhuurbedrijven en het aanbod, en huur makkelijk en snel een trilplaat via Huren.nl!

Kenmerken en varianten

 • Slagkracht
  variërend van 10,5 tot 100 kN
 • Vermogen
  variërend van 2,2 tot 15 kW
 • Aandrijving
  elektrisch, diesel, benzine of mengsmering
 • Breedte plaat
  variërend van 30 tot 100 cm
 • Eigen gewicht
  variërend van 50 tot 800 kg

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Welk soort trilplaten kan ik huren?

  De verschillen tussen de diverse trilplaten zitten voornamelijk in het formaat en de aandrijving. Er zijn grote en kleine trilplaten, een kleine trilplaat heeft een breedte tot ongeveer 30 cm, de grote trilplaten kunnen wel een meter breed zijn. Er zijn daarnaast elektrische trilplaten en trilplaten die werken op benzine of diesel. Er is daarnaast het soort trilplaat dat alleen vooruit kan bewegen, dit is een sleeptriller. Er is daarnaast ook nog de geschakelde trilplaat, deze trilplaat kan zowel naar voren als naar achteren bewegen. Er zijn veel verhuurbedrijven die een trilplaat te huur hebben, vergelijk en vind de verhuurder die bij je past bovenaan deze pagina.

 • Welke trilplaat heb ik nodig?

  Om te bepalen welke trilplaat het beste bij jouw klus aansluit is voornamelijk de grootte van de klus belangrijk. Het wordt aangeraden om voor grote klussen zoals het aftrillen van straatwerk te kiezen voor een grotere trilplaat en daarnaast ook een sleeptriller, een sleeptriller kan namelijk zorgen voor een mooiere afwerking. Indien je een trilplaat nodig hebt voor een klein project, bijvoorbeeld het aantrillen van grond in je eigen tuin dan is een kleine trilplaat vaak al voldoende en goedkoper om te huren.

 • Welke andere huuropties zijn relevant voor mij?

  Naast verhuurders van trilplaten hebben we ook diverse aanbieders voor <a href="/p1238/trilstamper">trilstampers</a> en <a href="/p1239/trilwals">trilwalsen</a>. Indien je een geul wilt verdichten dan is een trilstamper door zijn compacte formaat uiterst effectief. Als je een erg groot oppervlak wilt aandichten kijk dan naar de opties om een trilwals te huren.

 • Moet ik borg betalen?

  De meeste verhuurders vragen een borgprijs. De prijs en de manier van borg betalen verschilt per verhuurder. Er zijn verhuurders die aan het eind van de huurperiode de borg verrekenen met de huurprijs zodat je een deel van je borg terug krijgt. Daarnaast zijn er ook verhuurders die het bedrag na de huurperiode volledig terug overschrijven naar je rekening.

 • Wat is de minimale huurperiode van een trilplaat?

  De meeste verhuurders hebben een minimale huurperiode, deze bedraagt voor trilplaten in de meeste gevallen een dag. Er zijn enkele waarbij je de trilplaat voor een dagdeel kunt huren. Wij adviseren daarom om een kijkje te nemen op de pagina van onze verhuurders om zo te bepalen wat hun minimale huurperiode bedraagt.

Levering

 • Kan ik de trilplaat laten bezorgen?

  Bij een grotendeel van alle verhuurders is het mogelijk om de trilplaat te laten bezorgen. In de meeste gevallen komen er extra bezorgkosten bij kijken. De kosten hiervan variëren per verhuurbedrijf, we raden je aan om per verhuurbedrijf te kijken naar de transportkosten. Is dit niet op hun website te vinden? Neem dan eventueel contact met hen op.

 • Worden er eventuele accessoires meegeleverd?

  Bij de meeste verhuurders worden accessoires niet meegeleverd. Accessoires zijn bij veel verhuurders te huur. Zo kun je er een wielstel bij huren om de trilplaat makkelijk te verplaatsen. Daarnaast kun je bij veel verhuurders een tegeltrilmat huren zodat je tegels niet beschadigd raken.

Gebruik

 • Hoe ga ik veilig om met een trilplaat?

  Natuurlijk is het belangrijk dat je veilig met een trilplaat omgaat. Er zijn daarom een paar belangrijke punten waaraan je moet denken voordat je de trilplaat gaat gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan goede schoenen. Het is belangrijk dat je schoenen draagt met een stalen neus, je wilt namelijk niet dat de trilplaat je tenen bezeert. Naast je tenen is het ook belangrijk om je oren te beschermen. Trilplaten kunnen behoorlijk veel lawaai maken. Het is daarom handig om gehoorbescherming te dragen. Mocht de brandstof op zijn, dan is het goed om te weten dat je hem niet mag vullen wanneer de motor warm is.

 • Hoe werkt een trilplaat?

  In de meeste gevallen krijg je bij het huren van een trilplaat een handleiding meegeleverd. Daarnaast geven veel verhuurders van te voren een korte instructie over het apparaat. Maak je vooral niet veel zorgen over hoe moeilijk het is om een trilplaat te gebruiken. Zodra je de smaak te pakken hebt, is het gebruik van een trilplaat vrij makkelijk.

 • Kan ik de trilplaat gebruiken op tegels?

  Een trilplaat kun je in veel gevallen gebruiken op tegels. Let er alleen wel op of de stenen hard genoeg zijn, zachte stenen raken snel beschadigd door trilplaten. Om beschadigingen te voorkomen kun je bij bijna elke verhuurder een trilplaat huren met rubbermat. Een rubbermat wordt aan de onderkant van de trilplaat bevestigd zodat de plaat niet direct in contact komt met de stenen. Bekijk bij elke verhuurder of het mogelijk is om een tegeltrilmat te huren.

 • Kan iedereen een trilplaat bedienen?

  In principe kan iedereen een trilplaat bedienen, je hebt er geen licentie voor nodig. Het bedienen van een trilplaat vergt meestal weinig kracht. Er kan soms echter wel veel duw- en trekkracht nodig zijn, vooral bij het verdichten van een zachte of ongelijkmatige ondergrond.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Gerelateerde categorieën