Loxam

Informatie over Loxam

LOXAM: Europa’s nummer 1 in materieel verhuur
LOXAM is in 1967 in Frankrijk opgericht en is inmiddels met 625 vestigingen in 13 landen in uitgegroeid tot Europa’s Nr. 1 materieel verhuurder van machines en benodigdheden voor de constructie- en bouwindustrie.

In Nederland heeft LOXAM 12 vestigingen: 5 LOXAM Access vestigingen, 6 LOXAM Rental vestigingen en 1 LOXAM Power vestiging. Sinds kort behoort ook Workx Materieelverhuur tot de LOXAM groep, hierdoor is LOXAM Nederland uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met 53 vestigingen verdeeld in drie divisies:

LOXAM Rental – MATERIEEL en GEREEDSCHAPPEN
LOXAM Rental biedt een uitgebreid assortiment modern materieel. Bij LOXAM Rental kunt u terecht voor alle benodigde materieel in de grond-, weg- en waterbouw, aannemerij, onderhoud & inspectie, schoonmaak-, schilder- en petrochemische industrie. Het uitgangspunt bij LOXAM Rental is dat de service en kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau moet staan. Wij bieden 100 % service van transport tot inbedrijfsname. De medewerkers op de LOXAM Rental vestigingen hebben jarenlange ervaring in de verhuur en zijn u graag van dienst, op diverse locaties en met degelijk materieel. Naast verhuuroplossingen bieden wij in onze shops ook klein verkoopmateriaal.

LOXAM Access – HOOGWERKERS en STEIGERS
LOXAM Access behoort tot één van de meest toonaangevende verhuurders van hoogwerksystemen in Nederland. Voor elk “bereikbaarheidsprobleem” hebben wij een oplossing. LOXAM Access heeft deskundig commercieel technische adviseurs, die u kunnen helpen te bepalen welke machines u het beste kunt gebruiken. Bij de jaarlijkse keuringen van ons materieel wordt uitgegaan van de hoogst mogelijk kwalificatienormen.

LOXAM Power – AGGREGATEN
Overal waar activiteiten zijn is energie nodig! Onze stroomaggregaten bieden hiervoor vele oplossingen. Van evenementen tot bouwwerkzaamheden, LOXAM Power levert u deze energie van 10 kVA tot 2000 kVA, gericht op alle door u gewenste toepassingen en uitvoeringen. Om tot de juiste inzet van middelen te komen maken wij vooraf een energie-behoefte-berekening voor de beste oplossing. Hierdoor nemen wij al uw spanningsproblemen weg. De benodigde aansluitbekabeling en verdeelelementen brengen deze energie naar de gewenste locatie. Desgewenst voert LOXAM Power een inbedrijfstelling uit en levert het materieel bedrijfswaardig op.

Bezorgkosten


De bezorgkosten zijn afhankelijk van het te bezorgen materieel en de afleverlocatie. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van de afleverlocatie en zij voorzien u graag van een passende offerte.


Beoordelingen over Loxam


  • “ Hoogwerker was op tijd geleverd en werkte prima. Goede prijs afgesproken.... ”

    • 05-08-2014
    • Rotterdam
    • 8

    Hoogwerker was op tijd geleverd en werkte prima. Goede prijs afgesproken. Volgende ochtend weer opgehaald.

  Tonen 1 naar 1 van 1
Vorige 1 Volgende