LOXAM

Informatie over LOXAM

Door de overname van Spreeuwenberg Hoogwerk Systemen in 2006, zet LOXAM haar eerste stap op de Nederlandse verhuurmarkt. Hiermee is LOXAM Access in Nederland een feit. In 2008 opent LOXAM haar eerste LOXAM Rental vestigingen in Nederland. Door de overname van Stammis Verhuur in 2011 breidt LOXAM haar netwerk in Nederland verder uit. Sinds kort behoort ook Workx Materieelverhuur tot de LOXAM groep, hierdoor is LOXAM Nederland uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met 53 vestigingen verdeeld in drie divisies:
LOXAM WORKX – MATERIEEL & GEREEDSCHAPPEN

LOXAM Workx biedt een uitgebreid assortiment modern materieel. Bij LOXAM Workx kunt u terecht voor alle benodigde materieel in de grond-, weg- en waterbouw, aannemerij, onderhoud & inspectie, schoomaak-, schilderbranche en petrochemische industrie. Het uitgangspunt bij LOXAM Workx is dat service en kwaliteit op het hoogst mogelijke niveaumoeten staan. Wij bieden 100 % service van transport tot inbedrijfname. De medewerkers op de LOXAM Workx vestigingen hebben jarenlange ervaring in de verhuur en zijn u graag van dienst, op diverse locaties en met degelijk materieel. Naast verhuuroplossingen bieden wij in onze shops ook klein verkoopmateriaal. LOXAM Workx heeft een landelijke dekking.
LOXAM Access – HOOGWERKERS & STEIGERS

LOXAM Access behoort tot één van de meest toonaangevende verhuurders van hoogwerksystemen in Nederland. Voor elk “bereikbaarheidsprobleem” hebben wij een oplossing. Deskundige adviseurs kunnen u helpen om te bepalen

Bezorgkosten


De bezorgkosten zijn afhankelijk van het te bezorgen materieel en de afleverlocatie. Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van de afleverlocatie en zij voorzien u graag van een passende offerte.


Beoordelingen over LOXAM


  • “ Hoogwerker was op tijd geleverd en werkte prima. Goede prijs afgesproken.... ”

    • 05-08-2014
    • Rotterdam
    • 8

    Hoogwerker was op tijd geleverd en werkte prima. Goede prijs afgesproken. Volgende ochtend weer opgehaald.

  Tonen 1 naar 1 van 1
Vorige 1 Volgende   

Overige beoordelingen