Trilstamper huren

13 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 22,- tot € 38,- en hangt af van de slagkracht, de dieptewerking en de uitvoering.

Top 13 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2023
 • Pak kortingscode
 • Huurtopper 2022
 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Slagkracht variërend van 1,2 tot 18,6 kN
Vermogen variërend van 2 tot 3 kW
Werkbreedte (veelvoorkomend) 28 cm
Aandrijving elektrisch, diesel, benzine of mengsmering
Dieptewerking variërend van 50 tot 70 cm
Eigen gewicht variërend van 57 tot 77 kg

Recente huuraanvragen

Trilstamper - BS 30 in Amersfoort

voor 1 dag bij Wacker Neuson B.V.

22-05-2024
Funderingen, geul of sleuf aanstampen? Huur een sleuvenstamper

Je kunt een trilstamper huren wanneer je verdichtingswerkzaamheden moet verrichten. De trilstamper wordt ook wel een sleuvenstamper genoemd. Dit komt doordat de trilstamper een sleuf makkelijk kan aanstampen. Voor de verdichting van moeilijk bereikbare plekken zoals geulen, leidingen, sloten en andere typen grond huur je een sleuvenstamper. Voor het aanstampen van grotere oppervlakten huur je een trilplaat.

Handig om te weten voor het huren van een trilstamper

De sleuvenstamper heeft verschillende kenmerken. Zo zit er vaak een watertank en een elektrostart ingebouwd. Ook zit er een vol hydraulische aandrijving en besturing ingebouwd. De getoonde huurtarieven zijn meestal exclusief brandstofverbruik. Vaak kun je bij het verhuurbedrijf waar je de trilstamper huurt, ook de juiste brandstof aanschaffen. Bekijk altijd van tevoren voor welk project je de trilstamper wilt gebruiken en laat je informeren door de verhuurder over de kosten en de eventuele voorwaarden.

Waar op letten bij het huren van een trilstamper

De meeste trilstampers zijn te gebruiken tot ongeveer 55 centimeter diep. Wil je diepere sleuven stampen? Huur dan een sleuvenstamper met een maximale werkdiepte van bijvoorbeeld 70 centimeter. Het gewicht van sleuvenstampers varieert van 55 tot 80 kilogram. Houd hier rekening mee bij het verplaatsen van de trilstamper. Het vermogen is meestal 2-3 kW, met een slagkracht variërend van 1,2 tot 18,6 kN. De meest voorkomende werkbreedte van de meeste trilstampers die je kunt huren is 28 centimeter breed. Er zijn ook verhuurbedrijven die trilstampers met een werkbreedte van 23 of 25 centimeter aanbieden.

Let altijd op je veiligheid als je werkt met een stamper

Wanneer je grond aan het verdichten bent langs een leiding is het belangrijk dat er een geringe afstand bewaard wordt tussen de stamper en de leiding. Op deze manier vermijd je beschadiging aan de stamper en leiding. Trilstampers zijn zware, krachtige machines, daarom is het altijd van groot belang dat je goed let op je veiligheid. Als de trilstamper in werking is mag je de machine nooit opheffen of aan het toestel trekken. Er ontstaat dan het gevaar dat de stamper ongecontroleerd achteruitgaat. Draag om deze reden ook altijd veiligheidsschoenen. Daarnaast is het belangrijk om de trilstamper nooit op een harde ondergrond te gebruiken, enkel op een zandbed. Het aandrijfmechaniek van de trilplaat kan anders breken.

Gerelateerde categorieën