Kano huren aan de Loosdrechtse Plassen

13 aanbieders gevonden. Kano's worden aangeboden voor verschillende prijzen. Vergelijk de verschillende aanbieders daarom goed.

Top 13 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

De Loosdrechtse Plassen: gezellige drukte of stilte en rust

De Loosdrechtse Plassen, tussen Amsterdam en Utrecht, vormen een groot natuurgebied dat erg geliefd is bij watersporters. Naast het drukke watersportgebied vind je hier ook rustige gebieden waar je in stilte kunt genieten van de prachtige natuur. Denk bijvoorbeeld aan de Vuntus en de Breukeleveense Plas. Hier zie je vele waterplanten en vogels en kun je heerlijk kanoën. Een leuk idee voor een familiedag, bedrijfsuitje of zomaar een actieve zondag. In het Vuntus-gebied is een mooie kanoroute van 5 kilometer uitgezet, maar je kunt natuurlijk ook je eigen route uitstippelen.

Kenmerken van een kano

Als je geen eigen kano hebt, dan kun je deze natuurlijk huren. Er zijn genoeg verhuurbedrijven te vinden rondom de Loosdrechtse Plassen. Let tijdens het vergelijken van de verhuurders op het type kano dat verhuurd wordt: een eenpersoonskano, een kano voor meerdere personen, een kinderkano, enzovoorts. Vraag eventueel of je een kaart mee kunt krijgen. Informeer daarnaast naar de huurperiode. Vaak kun je een kano voor een uur huren, maar ook voor een hele dag. Hou er trouwens rekening mee dat je peddel maar één flipper heeft. Een peddel met een flipper aan beide kanten wordt gebruikt tijdens het kajakken. Veel plezier!