Gondel huren

Gondel verhuur

Bij een gondel denk je misschien in eerste instantie aan de mooie wateren van Venetië en andere plaatsen Italië, maar ook in Nederland kun je een gondel huren. Als je met een echte Venetiaanse gondel gaat varen bevind je je zo in een goede sfeer. Het huren van een gondel is in verschillende plaatsen in Nederland mogelijk, bijvoorbeeld in de grachten van Amsterdam of Utrecht. Bij ons kun je makkelijk en snel alle verhuurders van gondels bekijken op de plaats van jouw keuze! Zo kun je snel zien wat de mogelijkheden zijn.

Weet wat je krijgt als je een gondel huurt

Varen in een gondel verschilt erg van varen in bijvoorbeeld een roeiboot of kano. Maar gelukkig hoef je je daar meestal geen zorgen over te maken als je een gondel huurt. Vrijwel bij alle bedrijven is de huurprijs inclusief een gondelier die de boot voor je bestuurt. Dan hoef je zelf dus alleen maar van de omgeving te genieten. Bij verhuurders in grote steden als Amsterdam is een gondelier eigenlijk altijd standaard bij de prijs inbegrepen en de boot huur je vaak voor een of twee uur. Maar organiseer je een evenement en heb je daarvoor voor een langere tijd een gondel nodig, is de sloep bij enkele verhuurders ook voor een dag of langer beschikbaar. Uiteraard kun je dan niet voor zo lang een gondelier bij de gondel inhuren. Het is dan ook verstandig om bij het verhuurbedrijf te informeren wat de mogelijkheden zijn.

Varen met een grote groep? Denk aan het maximum per gondel!

Als je het leuk lijkt om een keer met een grote groep een gondel te huren, moet je wel rekening houden met het aantal mensen dat er in een gondel past. In elke gondel mogen namelijk maar zes personen. Ben je met meer, dan zal je meerdere gondels moeten huren, maar hier hebben sommige gondelverhuurders ook een maximum op. Bekijk dus goed wat de beste optie is.

Gerelateerde categorieën