Kano huren

20 aanbieders gevonden. Kano's worden aangeboden voor verschillende prijzen. Vergelijk de verschillende aanbieders daarom goed.

Top 20 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 1 tot 12 personen
Een uitje op het water: huur een kano

Wil je een leuk, gezellig uitje met het hele gezin organiseren? Het kan een leuk idee zijn om een kano te huren! Niet alleen met de familie, maar ook met je bedrijf, school of op vakantie kun je van een mooie kanotocht genieten. Er zijn veel locaties waar je kunt kanovaren, zowel in grachten als natuurgebieden. Wij zetten de verhuurders van kano’s voor je op rij per locatie, zodat je makkelijk en snel kunt zien wat de opties zijn op de bestemming van je keuze. Huur een kano voor een paar uurtjes of een dag. Soms zijn er leuke arrangementen zoals avondtochten beschikbaar!

Welke kano kun je het beste huren?

Er zijn verschillende soorten kano’s te huur. Zo kun je bijvoorbeeld een eenpersoons kano huren, maar ook kano’s die voor meerdere personen geschikt zijn (maximaal 12). Kenmerkend aan de kano is dat deze vaak open is, en geen losse mangaten heeft zoals de kajak. Typerend voor de kano is dat je een peddel gebruikt met één flipper (bij een kajak gebruik je een peddel met aan beide kanten een flipper). Sommige verhuurders bieden ook kinderkano’s te huur aan. Veel kanoverhuurders bieden kaarten aan waar je de peddelroutes in de buurt op kunt zien. Vaak staat hier ook bij hoe lang het ongeveer duurt om de route te volgen. Je kunt uiteraard ook een eigen kanotocht organiseren, maar als je de kano’s voor een beperkte tijdsperiode huurt, kan het handig zijn te weten hoe lang je onderweg bent.

Kanovaren? Huur een bijzondere kano

Geen zin om hard te peddelen? Huur dan een trapkano: hiermee trap je zoals bij een waterfiets om vooruit te komen, en peddel je alleen om te sturen. Een enkele verhuurder biedt ook opblaasbare kano’s te huur aan. Leuk voor op vakantie! Als je met jonge kinderen een kano huurt, is het goed om aan hun veiligheid te denken. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn om een tweepersoonskano te huren zodat je een kind kan begeleiden tijdens de kanotocht. Daarnaast is er nog de optie om een reddingsvest te huren. Voor kinderen zonder zwemdiploma kan dit zeker een uitkomst zijn, al is het vaak niet verplicht. Bedenk van te voren dus wat jij nodig hebt.

Gerelateerde categorieën