Bootstalling huren in Terherne

5 aanbieders gevonden. Bootstalling nodig? De prijs is afhankelijk van de grootte (m³). Check ook welke service de verhuurder levert.

Top 5 verhuurbedrijven

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Zeil- of motorboot opslaan? Huur een bootstalling in Terherne

Als je in Terherne woont en een boot hebt, dan ga je ongetwijfeld regelmatig varen over het Sneekermeer of over één van de poelen (Goëngarijpster-, Terkaplester- of Terhornster). Mocht je om welke reden dan ook een tijd niet meer kunnen varen, dan is het huren van een bootstalling een goede optie. Zo staat je boot niemand in de weg en kun je er toch bij wanneer je dit wilt. De bootstallingen zijn veilig en geconditioneerd, dus je boot heeft er niet onder te lijden. Je kunt een bootstalling onder andere huren als je op zoek bent naar een winterstalling of naar een langdurige opslagplaats als je voor langere tijd weggaat.

Kenmerken van een bootstalling

Verhuurbedrijven bieden bootstallingen aan tegen verschillende huurprijzen. Staar je hier niet blind op, maar onderzoek waaraan deze prijsverschillen te wijten zijn. Dit doe je door te kijken naar de afmetingen van de stalling, de mate van beveiliging en de minimale huurperiode. Kijk of het om een binnen-of buitenstalling gaat en of je bijkomende kosten kunt verwachten (kraankosten, stroomkosten en milieutoeslag). Heb je zelf geen boottrailer om je boot naar de stalling te vervoeren? Huur deze dan of ga na welke verhuurbedrijven deze aan je willen lenen.