Boottrailer huren

12 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 35,- tot € 55,- en zijn afhankelijk van het formaat, het laadvermogen en het type trailer.

Top 12 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 4 tot 9 m
Breedte variërend van 1,1 tot 2,4 m
Laadvermogen variërend van 300 tot 2.850 kg
Eigen gewicht variërend van 200 tot 2.700 kg
Totaal gewicht variërend van 550 tot 3.500 kg
Rijbewijs B of BE

Recente huuraanvragen

Boottrailer in Leeuwarden

voor 17 uur bij Autopallas Autoverhuur

10-06-2024

Boottrailer in Groningen

voor 16 uur bij Autopallas Autoverhuur

27-05-2024

Boottrailer | 750 KG in Heerhugowaard

voor 3 dagen bij Justmarine

16-05-2024

Kielboottrailer 7 meter in Aalsmeer

voor 2 dagen en 4 uur bij Jovar Aanhangwagen Verhuur

16-05-2024

Boottrailer | Tandemas 7m in Lelystad

voor 9 uur bij Aanhangwagenbedrijf van de Burgwal B.V.

09-05-2024

Boottrailer 4.20 meter in Aalsmeer

voor 1 dag en 1 uur bij Jovar Aanhangwagen Verhuur

07-05-2024

Boottrailer 7 meter in Aalsmeer

voor 3 dagen bij Jovar Aanhangwagen Verhuur

04-05-2024

Boottrailer 4.20 meter in Aalsmeer

voor 4 uur bij Jovar Aanhangwagen Verhuur

28-04-2024

Boottrailer | Enkelas 110 kg in Lelystad

voor 2 uur bij Aanhangwagenbedrijf van de Burgwal B.V.

22-04-2024
Over land varen kan niet, een boottrailer huren wel

Moet je een boot vervoeren over land maar ben je niet zelf in het bezit van een boottrailer? Dan kan het handig zijn om er één te huren. Of je nou een rubberboottrailer, een skiboottrailer, een catamarantrailer of een meer gangbare botentrailer wilt huren, er zijn genoeg verhuurbedrijven die aanbieden wat jij zoekt. Huren.nl heeft deze verhuurbedrijven verzameld, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken uit de verschillende aanbieders.
 

Slim een boottrailer huren met de tips van Huren.nl

Wil je op vakantie met je eigen boot, of een boot die je gehuurd hebt, dan is het huren van een boottrailer ook ideaal. Zo kun je eerst kilometers maken op de weg, om daarna in het buitenland te genieten van het varen. De dagprijs wordt bij veel verhuurders steeds lager, naarmate de huurperiode stijgt. Soms kan het dus nog voordeliger zijn om de aanhanger bijvoorbeeld twee weken te huren in plaats van twaalf dagen. Let op: niet alle verhuurders berekenen de dagprijs op dezelfde manier. Waar het ene verhuurbedrijf een huurdag rekent van openings- tot sluittijd van het verhuurbedrijf, rekent de ander een huurdag als 24-uur vanaf het moment dat je de boottrailer komt ophalen. Goed om hier rekening mee te houden als je er een dagje op uit gaat.

Geen vaarbewijs, wel rijbewijs B of BE

Als je van plan bent een boottrailer te huren voor een boot die wat groter is, bijvoorbeeld een zeilboot of een kielboot, dan zijn daar speciale boottrailers voor te huur. Hoe groter/zwaarder de boottrailer is, hoe groter de kans dat je rijbewijs BE nodig hebt in plaats van rijbewijs B. Komt de maximum massa van de boottrailer zelf boven de 750, en weegt de maximale massa van de combinatie (boottrailer plus trekauto) meer dan 3.500 kilogram? Dan heb je een rijbewijs BE nodig.

Voor elk type boot een geschikte boottrailer te huur

Sommige boten hebben een kiel en elk type kielboot heeft weer een andere kiel en past daarom niet zomaar op elke boottrailer. Er zijn speciale boottrailers bedoeld voor o.a. sportboten, sloepen, kielboten, zeilboten of visboten. De meeste boottrailers hebben verstelbare stempels en lieren zodat de boot precies goed en veilig klemgezet kan worden. Ook kun je ervoor kiezen een kanteltrailer te huren voor jouw boot. Hiermee kun je zonder trailerhelling je boot te water laten. De kanteltrailer is met name geschikt voor kleinere boten. Sommige verhuurbedrijven verhuren ook ‘standaard’ eenvoudige boottrailers, geschikt voor veel verschillende soorten boten. Vraag het verhuurbedrijf voor meer informatie als je twijfelt wat voor type boottrailer je moet huren voor jouw boot.