Handgrondboor huren

6 aanbieders gevonden. De prijs van een handgrondboor varieert van € 4,- tot € 9,-, afhankelijk van de lengte en de diameter.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Diameter gat variërend van 6 tot 24 cm
Lengte boor variërend van 80 tot 140 cm
Eigen gewicht variërend van 4 tot 7 kg
Handmatig boren in de grond? Huur een handgrondboor

Met een handgrondboor kan je eenvoudig, met weinig mankracht gaten boren in klei, zand en grond. Handgrondboren hebben een schroefvorming uiteinde zodat ze eenvoudig de ondergrond in boren. Het huren van een grondboor kan uitkomst bieden wanneer je een omheining bouwt en je gaten in de grond wilt maken. Ook wanneer je vlaggenmasten of palen wilt verankeren is een handgrondboor ideaal om te huren. Vergelijk op deze pagina de verschillende verhuurbedrijven van grondboren. 

Verschillende maten handmatige grondboren te huur

Er zijn verschillende maten grondboren te huur, de standaard veelvoorkomende handgrondboren maken gaten met een diameter van 10 tot 15 centimeter. Elke vlaggenmast, paal of schutting heeft weer een andere diameter. Zorg daarom dat je een handgrondboor huurt met de juiste lengte en diameter. De verhuurbedrijven die je hier op Huren.nl vindt, verhuren handgrondboren met een diameter die varieert van 6 tot 24 centimeter. Ook de lengte van de boren kan sterk verschillen. De kortste handgrondboor heeft een lengte van rond de 80 centimeter. Liever dieper boren? Huur dan een handgrondboor bij één van de verhuurbedrijven met een lengte van 140 centimeter. Er zijn ook verlengstukken te huur, zodat je de grondboor extra lang kan maken. Verlengstukken zijn vaak 60 of 100 centimeter. Ga je veel gaten boren, in stevige grond, wellicht is het dan beter om een grondboormachine te huren. Vind op Huren.nl makkelijk en snel een verhuurder bij jou in de buurt met de juiste handgrondboor!