Vind jouw beste huurdeal

Slingerbal huren

Vergelijk 8 verhuurbedrijven

Qui-Vive - Springkussens en Attracties logo

Hoge Service. Lage Pryzen. Meer dan 200 attracties

Middelburg
v.a. 180,-

Hoogland attractie verhuur logo

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel

Oosternijkerk
v.a. 149,-

Mooren Events logo

5%korting als u huren.nl vermeld bij uw bestelling

Lerop
v.a. 194,-

Reemark Attractieverhuur logo

Hét adres voor alle spring en spelmaterialen.

Warder
v.a. 175,-

Partykist Attractieverhuur logo

De meest complete Attractie Verhuurder!

Hilversum
v.a. 212,-

SensationAir Attractieverhuur logo

Met de S van een Schoon assortiment!

Meerdere vestigingen
v.a. 195,-

Axitraxi logo

Attracties voor ieder evenement!

Nijmegen
v.a. 218,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Laat je niet uit het veld slaan, huur de slingerbal

Alles draait om evenwicht, oplettendheid en souplesse bij dit spel. Je hoeft niet sterk te zijn maar je moet wel goed op blijven letten. Bij het slingerspel staat iedereen (2 tot 4 personen) op een verhoging op een springkussen. Afhankelijk van welke slingerbal je huurt, sta je op een blok, bloem of andere grappige vorm. In het midden van de attractie hangt een opblaasbare slingerbal. Deze bal kun je als deelnemer richting je tegenstanders slingeren, met als doel ze van hun troon te stoten. Maar pas op, je tegenstanders proberen jou natuurlijk ook van je plek af te slingeren. Wie het langst blijft staan heeft gewonnen. Het huren van het slingerspel kan voor een zeskamp of sportdag, maar ook voor een beurs, event of andere gelegenheid.

Voor wie is de slingerbal leuk om te huren?

Het slingerspel is leuk om te huren voor zowel jong en oud. Gaat het spel je te makkelijk af? Verzin er dan extra regels bij om het wat moeilijker te maken. Na één minuut, moet iedereen bijvoorbeeld op één been staan. En als er weer een minuut verstreken is, mogen de deelnemers maar één hand gebruiken. Zo maak je het een uitdagend, spannend en competitief spel voor iedereen.

Praktische informatie over het huren van het slingerspel

Vaak kun je ervoor kiezen om de slingerbal zelf op te bouwen en af te breken. Houd er wel rekening mee dat het opblaasbare spel erg zwaar kan zijn (140-300 kilogram) en dat je minstens twee personen nodig hebt om op te bouwen. Je kunt er in de meeste gevallen ook voor kiezen om levering en op- en afbouw door de verhuurder te laten doen, uiteraard tegen een meerprijs. De slingerbal is meestal in een ronde vorm met een diameter van 8-10 meter. De hoogte varieert van 5 tot 8 meter.