Sweeper huren

3 aanbieders gevonden. De huurprijs van een sweeper varieert van € 335,- tot € 895,-, afhankelijk van de uitvoering (1 of 2 sweepers).

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Wie blijft het langst staan op de sweeper?

Wat is een sweeper? Het is simpel: de kandidaten staan ieder op één van de pilaren van de attractie. De sweeper, die in het midden vast zit, draait rond. De snelheid va de sweeper gaat per ronde omhoog! Elke keer als de sweeper voorbij komt, moet de kandidaat omhoog springen om niet van zijn balk afgebeukt te worden. Wie blijft er staan? Spannend, grappig, uitdagend, dat is het spel sweeper. Sweeper kun je huren bij verschillende verhuurbedrijven. Op deze pagina staan de verhuurbedrijven verzameld.

Sweeper bekend van tv! Of wellicht herken je het spel van het populaire spel Stef Stuntpiloot. Een echte eyecatcher dus om te huren tijdens jouw evenement, feest of welke andere gelegenheid dan ook. De snelheid van de sweeper is handmatig in te stellen, daarom is de attractie geschikt voor zowel jong als oud. De arm is gedempt en heeft een terugslagveer. Daarnaast wordt de val gebroken door een zacht luchtkussen, veiligheid gegarandeerd dus.

Het opbouwen van de sweeper

De sweeper is eenvoudig op te bouwen. Een prettig leesbare handleiding wordt meegeleverd door het verhuurbedrijf. Let bij het plaatsen op de beschikbare vrije ruimte op de locatie. De grootste sweeper die verhuurd wordt heeft namelijk een breedte van 9 meter. Ook met het gewicht dient men rekening te houden, deze varieert per sweeper (en verhuurbedrijf) van 300 tot 585 kg. Zorg daarom voor voldoende mankracht wanneer je zelf het transport van de attractie op je neemt. Mocht je je toch liever niet bezig willen houden met het transporteren en op- en afbouwen van de attractie? Veel verhuurbedrijven bieden een totaalservice aan waarbij zij het transport en het op- en afbouwen van de attractie op zich nemen. Zo kun jij je bezig houden met andere belangrijke zaken tijdens het evenement. Vraag het desbetreffende verhuurbedrijf naar de verschillende opties en mogelijkheden.