Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Surfsimulator huren

De prijs verschilt € 250,- tot € 454,-, afhankelijk van de uitvoering, het formaat en eventuele begeleiding.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Al ruim 132.836 mensen blij gemaakt!
  Meerdere vestigingen v.a. 411,-
  v.a. 411,-
 • Al 20 jaar uw attractie & springkussen specialist!
  Holten v.a. 275,-
  v.a. 275,-
 • Bezorgd en opgehaald door héél Nederland!
  Meerdere vestigingen v.a. 424,-
  v.a. 424,-
 • De mooiste attracties huurt u bij TimTom events
  Wateringen v.a. 315,-
  v.a. 315,-
 • Al 40 jaar uw sport-, spel- en promotiespecialist!
  Waalwijk v.a. 454,-
  v.a. 454,-
 • Attracties voor ieder evenement!
  Nijmegen v.a. 357,-
  v.a. 357,-
 • Leuk en betaalbaar!
  Veen v.a. 275,-
  v.a. 275,-
 • Ruim 300 beoordelingen met een rapportcijfer 9!
  Deurne v.a. 275,-
  v.a. 275,-
 • breedste en goedkoopste assortiment
  Geesteren v.a. 250,-
  v.a. 250,-
 • Wij hebben de producten die u zoekt!
  Meerdere vestigingen v.a. 275,-
  v.a. 275,-
 

Wie kan op de surfsimulator de hoogste golf aan?

Altijd al eens op een surfboard op de golven willen trotseren? Je komt dicht in de buurt met een surfsimulator. De simulator is een variant op het welbekende rodeostier. Een surfsimulator huur je voor verschillende gelegenheden en evenementen. De surfsimulator heeft verschillende instelbare spelsnelheden. De attractie is daarom voor zowel jong en oud een geweldige attractie om te huren. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van de rodeo surfplank gesorteerd

Liever snowboarden op een snowboardsimulator

Of toch liever wanen in het Zwitserse Alpen landschap, op een snowboard. Dan kun je bij veel verhuurbedrijven ook een snowboardsimulator huren. Deze snowboardsimulator lijkt op een surfsimulator, alleen sta je nu op een snowboard in plaats van een surfboard, in een winters thema. Probeer je evenwicht te houden, want hoe langer je op de plank staat, hoe wilder de rit wordt.

Opzetten van de surfsimulator

Een rodeo surfplank kan je op verschillende plekken opzetten, zowel op een stenen als een grasondergrond. Het luchtkussen rondom de surfplank zorgt ervoor dat de deelnemer een zachte landing heeft, mocht de golf te sterk zijn. Wanneer je de surfsimulator binnen neerzet is het belangrijk om op de afmeting van de simulator te letten. De maatvoering verschilt per surfsimulator en daarom per verhuurbedrijf. De lengte varieert van 5 tot 10 meter en breedte van het apparaat van 4 tot 7 meter. De hoogte is ook niet onbelangrijk, deze varieert van 1,5 tot 3,7 meter.

De surf simulator zelf transporteren?

Bedenk van te voren of je zelf het transport regelt of dat het verhuurbedrijf de simulator brengt en haalt. De surfsimulator is vaak verpakt op een pallet en heeft naast het kussen een groot mechanisme wat de plank laat draaien. Zorg daarom voor gepast vervoer, zoals een bestelbus, wanneer je de attractie zelf haalt. Er zijn ook verhuurbedrijven die de attractie compleet verzorgd verhuren. Dat houdt in dat het verhuurbedrijf zorgt voor het transport, maar ook aanwezig is tijdens het evenement. Zij houden dan toezicht en bedienen de knoppen.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!