Rodeostier huren

5 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 250,- tot € 479,-, afhankelijk van de uitvoering en de begeleiding (incl. of excl.).

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Als een echte cowboy op een gehuurde rodeostier!

Ben je van plan om een rodeofeestje te geven? Een cowboyparty of een evenement met een Westerntintje? Het huren van een rodeostier biedt uitkomst. Ook voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenparties of verjaardagen is het huren van een rodeostier een leuk idee. Wie is de beste cowboy of cowgirl en blijft het langst zitten op de wilde stier? De rodeostieren die je kunt huren via Huren.nl zijn op afstand bestuurbaar en in snelheid regelbaar; zodat de attractie zowel voor jong als oud begaanbaar zijn.

De mogelijkheden van het huren van een rodeospel

Je kunt kiezen voor het huren van een echte klassieke rodeostier, maar er zijn ook andere rodeo spellen die je kunt huren. Zo heb je ook de voetbalrodeo (leuk voor het EK of WK), rodeopaarden of rodeoherten met de Kerst. Een ander huuridee is de surf-simulator: hetzelfde principe als de rodeostier, alleen hierbij sta je op de surfplank, en dien je je zo staande te houden in de fictieve golven.

Bij sommige verhuurbedrijven is de rodeo alleen te huur in combinatie met begeleiding. Om de veiligheid te garanderen passen de begeleiders de snelheid van de rodeostier aan op de leeftijd en ervaring van de persoon die rodeo rijdt. De rodeo die je huurt is voorzien van een opblaasbaar valkussen. Dit betekent dat er stroomvoorziening aanwezig moet zijn op de huurlocatie, om zo de blower aan te sluiten die het luchtkussen opblaast en vol houdt. Wil je in de buitenlucht een rodeo houden? Informeer dan bij het verhuurbedrijf naar de mogelijkheden. Vraag bijvoorbeeld of je een aggregaat kunt huren bij het verhuurbedrijf, zodat je ook buiten toegang tot stroom hebt.

Bij het rodeorijden staat veiligheid voor alles

Ga na of het verhuurbedrijf rodeostieren verhuurt die voorzien zijn van een noodstop en een veiligheidssensor. Zorg dat er altijd begeleiding aanwezig is bij de gehuurde rodeostier. Veel verhuurbedrijven verhuren de rodeostier enkel inclusief begeleiding en transport. Bekijk van te voren goed of er boven op de getoonde prijs nog kosten worden berekend voor het transport van de rodeo stier. Ook het aantal draaiuur (als je de rodeo met begeleiding boekt) kan verschillen per verhuurbedrijf, let hier dus op!