Vind jouw beste huurdeal

Rodeo handbediend huren

Vergelijk 8 verhuurbedrijven

Hopje Verhuur logo

breedste en goedkoopste assortiment

Geesteren
v.a. 100,-

BRES verhuur logo

Kwaliteit voor uw feest of evenement!

Raalte
v.a. 100,-

Hoogland attractie verhuur logo

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel

Oosternijkerk
v.a. 99,-

Reemark Attractieverhuur logo

Hét adres voor alle spring en spelmaterialen.

Warder
v.a. 120,-

Partyservice Salland logo

voordelig de beste

Meerdere vestigingen
v.a. 70,-

Gaaf! verhuur logo

Springkussens, stormbanen, attracties & tenten!

Rotterdam
v.a. 97,-

SG Verhuur logo

Betrouwbaar // Veilig // Plezier

Rotterdam
v.a. 145,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Waan je in het Wilde Westen op een rodeopaard

De spanning stijgt, de cowboy gaat in het zadel zitten; het hek wordt geopend en gelijk springt het paard de arena in, de cowboy houdt zich stevig vast en het publiek joelt. Het duurt een aantal seconden, misschien zelfs wel een aantal minuten, maar dan moet de cowboy toegeven aan de zwaartekracht en wordt hij van het paard geslingerd. Welke cowboy durft er plaats te nemen? Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven gesorteerd van opblaasbare rodeopaarden. 

Wie durft er plaats te nemen op het rodeo paard?

Wat zo leuk is aan het rodeopaard, is dat deze handmatig bestuurd wordt door andere kinderen of volwassenen. Het rodeopaard wat huurt bestaat uit een opblaaskussen met een opblaasbaar paard in het midden. Rondom zitten vier touwen bevestigd aan het paard. Een deelnemer neemt plaats op de rug van het opblaaspaard, terwijl vier anderen aan de touwen trekken en zo proberen de cowboy uit zijn of haar evenwicht te krijgen.

Houd er rekening mee dat de meeste verhuurbedrijven die het rodeopaard verhuren een maximale leeftijd of maximum gewicht van de deelnemer hanteren. Dit maximum gewicht verschilt per verhuurbedrijf, bijvoorbeeld een maximum van 50 of 60 kg. Niet geschikt voor de meeste volwassenen dus. Wanneer je de attractie plaatst is het belangrijk om rekening te houden met de afmeting. Zorg voor genoeg vrije ruimte rondom het opblaasbaar paard. Er moet immers wel goed aan de trouwen kunnen worden getrokken. Liever een mechanisch rodeospel op jouw evenement? Huur dan een mechanisch rodeostier.

Vervoer van de opblaasbare rodeo

De attractie is snel en gemakkelijk op te zetten. Er moet wel toegang tot het stroomnetwerk zijn, de blowers van het luchtkussen hebben namelijk 230v nodig. Het rodeopaard handbediend is in een grote personenwagen te vervoeren. Let wel op het eigen gewicht van de attractie, deze varieert namelijk per verhuurbedrijf van 60 tot 125 kg. Zorg daarom voor voldoende mankracht wanneer je zelf voor het transport zorgt. Heb je zelf geen geschikt transportvoertuig? De meeste verhuurbedrijven verzorgen voor een meerprijs ook het brengen en halen van de attractie. In de meeste gevallen bouwen zij de opblaasbare rodeo dan ook op.