Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Rodeo handbediend huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

All In Verhuur logo

Groot assortiment, goedkoop transport.

Meerdere vestigingen
8 beoordelingen

Gaaf! verhuur logo

Springkussens, stormbanen, attracties & tenten!

Rotterdam
194 beoordelingen
v.a. 97,-

Springkussenverhuur Amsterdam logo

Groot assortiment, persoonlijk en flexibel

Amsterdam
v.a. 100,-

MTR Verhuur logo

Wij verhuren meer dan alleen lucht!!

Delfgauw
6 beoordelingen
v.a. 80,-

The Partyhopper logo

THE PARTYHOPPER JUST FUN

Nijmegen
3 beoordelingen
v.a. 100,-

Springkussen Plein Houten logo

Eenvoudig te bereiken naast de A27, afslag Houten

Houten
14 beoordelingen
v.a. 89,-

Vcompany Attractieverhuur logo

Wij hebben de producten die u zoekt!

Meerdere vestigingen
5 beoordelingen
v.a. 90,-

Jumpverhuur logo

Echt alles voor uw feest of evenement!

Akkrum
11 beoordelingen
v.a. 79,-

Partyservice Salland logo

voordelig de beste

Meerdere vestigingen
v.a. 70,-

JB-Amusement logo

Al 13 jaar specialist in Abraham en Sarah poppen

Tilburg
14 beoordelingen
v.a. 90,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Waan je in het Wilde Westen op een rodeopaard

De spanning stijgt, de cowboy gaat in het zadel zitten; het hek wordt geopend en gelijk springt het paard de arena in, de cowboy houdt zich stevig vast en het publiek joelt. Het duurt een aantal seconden, misschien zelfs wel een aantal minuten, maar dan moet de cowboy toegeven aan de zwaartekracht en wordt hij van het paard geslingerd. Welke cowboy durft er plaats te nemen? Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven gesorteerd van opblaasbare rodeopaarden. 

Wie durft er plaats te nemen op het rodeo paard?

Wat zo leuk is aan het rodeopaard, is dat deze handmatig bestuurd wordt door andere kinderen of volwassenen. Het rodeopaard wat huurt bestaat uit een opblaaskussen met een opblaasbaar paard in het midden. Rondom zitten vier touwen bevestigd aan het paard. Een deelnemer neemt plaats op de rug van het opblaaspaard, terwijl vier anderen aan de touwen trekken en zo proberen de cowboy uit zijn of haar evenwicht te krijgen.

Houd er rekening mee dat de meeste verhuurbedrijven die het rodeopaard verhuren een maximale leeftijd of maximum gewicht van de deelnemer hanteren. Dit maximum gewicht verschilt per verhuurbedrijf, bijvoorbeeld een maximum van 50 of 60 kg. Niet geschikt voor de meeste volwassenen dus. Wanneer je de attractie plaatst is het belangrijk om rekening te houden met de afmeting. Zorg voor genoeg vrije ruimte rondom het opblaasbaar paard. Er moet immers wel goed aan de trouwen kunnen worden getrokken. Liever een mechanisch rodeospel op jouw evenement? Huur dan een mechanisch rodeostier.

Vervoer van de opblaasbare rodeo

De attractie is snel en gemakkelijk op te zetten. Er moet wel toegang tot het stroomnetwerk zijn, de blowers van het luchtkussen hebben namelijk 230v nodig. Het rodeopaard handbediend is in een grote personenwagen te vervoeren. Let wel op het eigen gewicht van de attractie, deze varieert namelijk per verhuurbedrijf van 60 tot 125 kg. Zorg daarom voor voldoende mankracht wanneer je zelf voor het transport zorgt. Heb je zelf geen geschikt transportvoertuig? De meeste verhuurbedrijven verzorgen voor een meerprijs ook het brengen en halen van de attractie. In de meeste gevallen bouwen zij de opblaasbare rodeo dan ook op.