Recente huuraanvragen

Voetbal darten in Ridderkerk

voor 8 uur bij Konings Kidsparty

18-03-2024
Evenement? Huur een leuke voetbalattractie

Het huren van een voetbalattractie is geschikt voor grote evenementen, maar ook de kleinste evenementen. Denk bijvoorbeeld aan kinderfeestjes! Samen spelen en samen lachen, de beste ingrediënten voor teambuilding. Huur een voetbaltafel voor binnen! Weten hoe hard je kunt schieten? Huur dan en snelheidsmeter: perfect voor een sportdag. Let op: vaak moet je zelf voor de bal zorgen!

Gekke pakken huren

Het wekt veel gelach op: het dragen van bijzondere (opblaasbare) pakken tijdens het voetballen. De deelnemer kan zijn voeten niet meer zien en schiet constant mis, of de deelnemers zijn ineens zo dik dat ze tegen elkaar aanbotsen. Huur bijvoorbeeld voetbalrokken of bubbelvoetbal : voetbalattracties waarbij lachen gegarandeerd is.

Doel huren

Oefenen met schieten op een feestje en met je vrienden de strijd aangaan! Huur voetbalattracties die uit een (bijzonder) doel bestaan. De meeste voetbalattracties zijn opblaasbaar en worden geleverd met een blower. Zorg dat je beschikking hebt over stroom. Huur een snelheidsdoel en meet je snelheid, of huur een penaltyshot , een opblaasgoal of stropdasschieten en win!

Boarding huren

Zomaar op een leuke gelegenheid, of wanneer je een voetbaldemonstratie houdt, is het huren van een voetbalattractie in de vorm van een boarding ideaal. Voetbalboardings die je kunt huren zijn bijvoorbeeld levend tafelvoetbal , pannaboarding en een voetbalboarding zelf!