Vind jouw beste huurdeal

Voetbalrokken huren

Vergelijk 8 verhuurbedrijven

Hopje Verhuur logo

breedste en goedkoopste assortiment

Geesteren
v.a. 50,-

Pascals Attractieverhuur logo

Het grootste assortiment!

Leeuwarden
v.a. 195,-

Huurhoeftnietduur.nl logo

Zeer voordelig, goede service!

Meerdere vestigingen
v.a. 22,-

Reemark Attractieverhuur logo

Hét adres voor alle spring en spelmaterialen.

Warder
v.a. 73,-

SG Verhuur logo

Betrouwbaar // Veilig // Plezier

Rotterdam
v.a. 61,-

Axitraxi logo

Attracties voor ieder evenement!

Nijmegen
v.a. 236,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Spierpijn van het lachen bij voetbal? Huur voetbalrokken!

Wil je graag voor een beurs, feest, evenement of andere gelegenheid zoals een sportdag een voetbalboarding huren, maar lijkt je alleen een gewoon potje voetbal spelen niet leuk genoeg? Dan kun je kiezen voor het huren van voetbalrokken. Hierbij huur je kegelrokken, waarin de deelnemers met een opblaasbare jurk aan moeten voetballen. Je kunt je niet makkelijk bewegen in zo’n pak, wat het voetballen dus extra moeilijk maakt. Voetbalrokken zorgen ervoor dat de deelnemers hun voeten niet meer zien, zodat ze geen idee hebben of ze raak trappen. Een recept voor veel gelach! Op Huren.nl kun je de verschillende verhuurbedrijven waar je terecht kunt voor het huren van kegelvoetbal bekijken en vergelijken. Andere benamingen voor dit hilarische spel die vaak worden gehanteerd zijn kegelvoetbal of funny soccer.

Huur je kegelvoetbal of voetbalrokken met of zonder boarding?

Sommige verhuurbedrijven verhuren de pakken inclusief een voetbalboarding. In andere gevallen kun je zelf kiezen of je de boarding ook wilt huren of niet. Een voetbalboarding is een opblaasbaar ‘voetbalveld’, dat bestaat uit een hoog opstaande rand en opblaasbare doelen.


Hoeveel voetbalrokken kun je huren?

Bij de meeste verhuurbedrijven huur je de pakken voor acht personen. Je kunt kegelvoetbal dus met teams van vier personen spelen, en het is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar. Let op: vaak moet je zelf voor een voetbal zorgen!