Bewegend springkussen huren

3 aanbieders gevonden. Huurprijzen zijn afhankelijk van het formaat en het thema van het kussen en variëren van € 249,- tot € 400,-.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 4 tot 14 m
Breedte variërend van 4,5 tot 7 m
Hoogte variërend van 5 tot 7,5 m
Eigen gewicht variërend van 140 tot 270 kg
Doelgroep van 1 tot 14 jaar
Gewoon springkussen saai? Huur een bewegend springkussen

Wist je dat je naast gewone springkussens, ook een bewegend springkussen kunt huren? Doordat bepaalde gedeeltes van het springkussen gevuld worden met lucht, en vervolgens weer leeglopen, kun je ervoor zorgen dat het springkussen beweegt. Zo heb je springkussens in de vorm van een dier, zoals een krokodil, hond of haai, waar de bek steeds open en dicht gaat. Als de bek van het bewegend springkussen open is, kunnen kinderen op het springkussen klimmen. Aan de achterkant kunnen ze er dan weer uit, vaak via een glijbaan. Veel verhuurders verhuren een bewegend springkussen inclusief begeleiding in verband met veiligheid. Zorg dat (kleine) kinderen altijd onder toezicht spelen.

Hoe werkt een bewegend springkussen en waar kan ik er een huren?

Naast springkussens met een bek die open en dicht kan, heb je bijvoorbeeld ook een bewegend opblaasbaar piratenschip. De golf waarop het schip rust gaat op en neer, zodat de kleine piraatjes aan boord het gevoel hebben dat ze echt op de golven deinen. Houd er rekening mee dat een bewegend springkussen veel ruimte nodig heeft. De lengte varieert van 4 tot 14 meter, en de breedte en hoogte variëren van 4 tot 8 meter. Een bewegend springkussen weegt tussen de 100 en 300 kilogram, houd hier rekening mee met vervoer. Huur eventueel een aanhanger of bestelbus met dubbele cabine of laat de verhuurder het toestel bezorgen (tegen een meerprijs). Ook is het belangrijk om te beschikken over een stroompunt in de buurt om bijgeleverde blower van stroom te kunnen voorzien.