Ballenbak huren

Elk kinderfeest een succes met een gehuurde ballenbak

Een ballenbak ik is graag geziene gast op elk kinderfeest. Van peuters tot kleuters, een gehuurde ballenbak maakt elk feest een succes. Ballenbakken die te huur zijn variëren sterk in afmeting en soort. Op deze pagina hebben staan de verschillende verhuurbedrijven van kleine tot grote ballenbakken verzameld. Er zijn springkussen ballenbakken te huur die als ballenbad te gebruiken zijn, maar ook als (overdekt) springkussen kunnen fungeren.   Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Wist je dat je bij veel verhuurbedrijven een ballenbak kunt huren inclusief begeleiding? Een begeleider inhuren zou betekenen dat je zelf niet naar de attractie hoeft om te kijken, dat alles voor je geregeld wordt en kinderen leuk en veilig in de ballenbak kunnen spelen en ravotten. Vind verhuurbedrijven van opblaasbare ballenbakken, en niet-opblaasbare, (vaak kleinere) eenvoudige ballenbakken. Is dit nog niet groot genoeg? Huur dan een ballenbak-speelplaats.

Wat moet je weten als je een ballenbak huurt

Als je een ballenbak huurt, is het handig om met een aantal zaken rekening te houden. Ten eerste, hoe groot moet het ballenbad zijn? Er zijn verschillende maten te huur. Kleine ballenbakken hebben een afmeting van 2x2, en zijn vaak niet hoger dan 50 centimeter. De grotere ballenbakken die te huur zijn, zijn meestal opblaasbaar, en hebben een afmeting van 4,5x4,5 (of meer), en variëren in hoogte tot 4 meter hoog. Ten tweede, wil je dat de ballenbak overdekt of open is? Een open ballenbak huren is erg geschikt voor binnen of buiten als het mooi weer is. Ook kunnen ouders en verzorgers goed toezicht houden op hun kinderen. Een overdekt ballenbak is extra spannend en leuk voor de kinderen. Dat komt omdat de overdekking bijvoorbeeld een kasteel, dier of thema verbeeld. Ook is een overdekt ballenbak handig om te huren als je niet zeker weet wat voor weer het wordt.

Belangrijke tips voor het huren van een ballenbak

Houd rekening met het feit dat een opblaasbare ballenbak stroom nodig heeft. Huur eventueel een haspel om de blower aan de netstroom te verbinden. Wist je dat je sommige opblaasbare ballenbakken ook kunt huren als springkussen? Je laat gewoon de ballen weg, en de kinderen kunnen naar hartenlust springen op het opblaasbare kussen met wanden. Let op: een ballenbak kan erg zwaar zijn. Daarom is hij soms niet door één persoon te tillen. Het gewicht varieert gemiddeld van 30 tot 100 kilogram. Huur eventueel een aanhangwagen om de ballenbak te vervoeren. Veel verhuurbedrijven bieden echter ook de mogelijkheid om tegen een meerprijs de ballenbak te laten brengen, installeren, afbreken en op laten halen.

Kenmerken en varianten van Ballenbak

Lengte variërend van 2,45 tot 4,20 m
Breedte variërend van 2 tot 4,50 m
Hoogte variërend van 0,50 tot 4 m
Spanning 220 of 230 V
Vermogen (van blower) variërend van 1.100 tot 2.200 W
Eigen gewicht variërend van 30 tot 100 kg
Aantal personen variërend van maximaal 6 tot 12 kleuters

VIDEO