Springkussen open huren

Altijd dikke pret met een gehuurd open luchtkussen

Organiseer je een evenement waar veel kinderen aanwezig zijn? Een open springkussen huren zorgt altijd voor veel pret en vertier op welk evenement dan ook. Daarnaast volstaat het ook nog eens als mooie eyecatcher. Springkussens zijn te huur in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Hoewel je open springkussens zowel binnen als buiten kunt gebruiken, is het aan te raden om het weer in de gaten te houden. Ben je niet zeker .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

van het weer, dan kun je ook een overdekt springkussen huren.
Bij de meeste verhuurbedrijven heb je de keus om het springkussen zelf op te bouwen of dit te laten verzorgen door het verhuurbedrijf. Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van open springkussens verspreid door heel Nederland.

Huur een open luchtkussen dat past bij jouw evenement

Sommige verhuurbedrijven bieden de optie om medewerkers in te huren die de begeleiding bij het springkussen verzorgen. Een open springkussen dient namelijk altijd gebruikt te worden onder begeleiding van minimaal één volwassene. Besteed je de begeleiding uit, dan hoef jij je geen zorgen te maken over het springkussen en kun je je bezig houden met andere zaken. Niet elk verhuurbedrijf biedt deze optie aan. De doorsnede van een open luchtkussen varieert van ongeveer 2 meter tot wel 10 meter, en zijn geschikt voor maximaal 5 tot maximaal 20 kinderen tegelijk. Ga na wat de leeftijdscategorie is van jouw bezoekers. De leeftijd is in elk geval tot 15 jaar.

Twijfel je nog of een open springkussen de juiste attractie is om te huren? Voor een groter evenement is het wellicht leuker om een multiplay springkussen. Op dit springkussen kunnen kinderen niet alleen springen, maar ook klimmen en klauteren. Soms zit er zelfs een ballenbak in het springkussen en vaak ook een glijbaan. Een stormbaan huren behoort ook tot de opties.