Vind jouw beste huurdeal

Bestelbus met dubbele cabine huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Bert Jonk Autoverhuur logo

Auto Verhuur / Short Lease Service is onze kracht

Meerdere vestigingen
v.a. 83,-

Autoverhuur Kroes logo

Autoverhuur Kroes brengt je verder!

Raalte
v.a. 79,-

Bochane Autoverhuur logo

10% korting via Huren.nl!

Meerdere vestigingen
v.a. 83,-

Van Straalen Verhuur logo

Attent familiebedrijf met transparante dagprijzen

De Goorn
v.a. 75,-

Autoverhuur de Mulder logo

Gemakkelijk en snel huren? Dat kan gegarandeerd!

Heide
v.a. 73,-

Autohuur Twente logo

Autohuur Twente - Huur voordelig en eenvoudig!

Meerdere vestigingen
v.a. 66,-

Blankert Autoverhuur logo

Per direct een auto huren? Goedkoopste van Zwolle!

Zwolle
v.a. 60,-

iZi huren logo

De beste in KM vrij huren

Barendrecht
v.a. 75,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Extra ruimte met een bestelbus met dubbele cabine

Een bestelbus met dubbele cabine is ideaal wanneer je zowel goederen als personen wilt vervoeren. Ga je met een grote groep op vakantie? In een bestelbus met dubbele cabine passen 5 tot 7 personen en blijft er genoeg laadruimte over voor jullie bagage. Voor het rijden in een bestelbus is rijbewijs B voldoende. Let wel even op de minimum leeftijd die gehanteerd wordt door de verhuurbedrijven en het aantal jaar dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs.

Waar let je op tijdens het huren van een bestelbus?

Voordat je een bestelbus gaat huren, is het slim om de verschillende verhuurbedrijven goed met elkaar te vergelijken. Iedere verhuurder hanteert namelijk een andere huurprijs, doordat de ene bestelbus een grotere laadruimte (m3) of een hoger laadvermogen (kg) heeft dan de andere. Ook kan het zijn dat je bij het ene verhuurbedrijf meer gratis kilometers mag rijden met de bus (km vrij), terwijl je bij een andere verhuurder een lagere prijs betaalt voor iedere extra gereden kilometer. Het is dus goed om dit soort zaken te vergelijken en je niet blind te staren op de initiële prijs. Tijdens het vergelijken van de prijzen is het ook slim om na te gaan of deze in- of exclusief btw zijn. Ben je bang dat je met een bestelbus nog steeds niet genoeg laadruimte hebt? Dan is het wellicht veiliger om een bakwagen te huren.

Kan je het eigen risico verlagen?

Als je een bestelbus huurt, dan zit hier een eigen risico aan verbonden. De hoogte van het eigen risico kan afhangen je leeftijd en kan verschillend zijn voor zakelijk en particulier verhuur. Vaak is het mogelijk om je eigen risico te verlagen. Je betaalt dan een klein bedrag aan het verhuurbedrijf. Dit kleine bedrag kan je bij schade enorm veel geld schelen. Let wel op welke vormen van schade niet onder dit verlaagde, eigen risico vallen. Sommige verhuurbedrijven stellen namelijk dat schade die volledig te wijten is aan de bestuurder (zoals parkeerschade) niet onder het verlaagde eigen risico valt. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf. Laat je ook informeren over de benodigde verzekeringen (extra inzittenden verzekering bijvoorbeeld), de borgsom en de gewenste betalingswijze (pin, contant, creditcard).

Tip: Let goed op de dag-, week-, en weekendprijzen. Bij sommige verhuurbedrijven kun je een bestelbus bijvoorbeeld voor alleen zaterdag huren, terwijl je de bus bij andere verhuurders alleen voor een weekend huurt.

Kenmerken en varianten

  • Inhoud laadruimte variërend van 2,5 tot 12 m³
  • Rijbewijs B
  • Aantal zitplaatsen variërend van 5 tot 7 zitplaatsen
  • Laadvermogen variërend van 500 tot 1.445 kg
  • Brandstof diesel
  • Versnelling handgeschakeld of automaat

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik