Bestelbus met dubbele cabine huren

17 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 40,- tot € 140,- per dag en hangt af van het model, laadruimte (m³) en de prijs per km.

Top 17 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Inhoud laadruimte variërend van 2,5 tot 12 m³
Rijbewijs B
Aantal zitplaatsen variërend van 5 tot 7 zitplaatsen
Laadvermogen variërend van 500 tot 1.445 kg
Brandstof diesel
Versnelling handgeschakeld of automaat

Recente huuraanvragen

5 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 1 dag en 15 uur bij Bert Jonk Autoverhuur

Afgelopen dinsdag om 23:02

Dubbele cabine | Renault Traffic in Arnhem

voor 1 week en 3 dagen bij Bochane Autoverhuur

Afgelopen zondag om 15:11

Renault Traffic dubbele cabine in Rotterdam

voor 23 uur en 30 minuten bij MABI Mobility

12-06-2024

Dubbele cabine | Renault Traffic in Arnhem

voor 2 weken bij Bochane Autoverhuur

10-06-2024

Renault Traffic dubbele cabine in Breda

voor 3 dagen bij MABI Mobility

07-06-2024

7 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Zwaag

voor 4 dagen bij Bert Jonk Autoverhuur

07-06-2024

Citroen Jumpy XL in Helmond

voor 2 dagen en 16 uur bij Autoverhuur Harrie v.d. Putten

07-06-2024

Renault Traffic dubbele cabine in Den Haag

voor 4 uur bij MABI Mobility

07-06-2024

Citroen Jumpy XL in Helmond

voor 3 weken bij Autoverhuur Harrie v.d. Putten

06-06-2024

Renault Traffic dubbele cabine in Dordrecht

voor 5 uur en 30 minuten bij MABI Mobility

01-06-2024

5 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 1 week en 1 dag bij Bert Jonk Autoverhuur

30-05-2024

Dubbele cabine | Renault Traffic in Utrecht

voor 3 weken bij Bochane Autoverhuur

27-05-2024

Dubbele cabine | Renault Traffic in Geldermalsen

voor 2 dagen en 14 uur bij Bochane Autoverhuur

23-05-2024

Dubbele cabine bus in Sittard

voor 1 week en 3 dagen bij Adrem Limburg

23-05-2024

Dubbele cabine bus in Sittard

voor 1 week en 3 dagen bij Adrem Limburg

23-05-2024

7 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 1 week en 8 uur bij Bert Jonk Autoverhuur

23-05-2024

Renault Traffic dubbele cabine in Breda

voor 3 dagen en 16 uur bij MABI Mobility

23-05-2024

Bestelbus met dubbele cabine in Zwolle

voor 1 week en 3 dagen bij Blankert Autoverhuur

22-05-2024

7 Persoons bestelbus met dubbele cabine in Oude Meer

voor 2 dagen en 15 uur bij Bert Jonk Autoverhuur

19-05-2024

Citroen Jumpy XL in Helmond

voor 9 uur en 30 minuten bij Autoverhuur Harrie v.d. Putten

19-05-2024

Recente reserveringen

Renault Traffic dubbele cabine in Eindhoven

voor 6 dagen en 22 uur bij MABI Mobility

01-05-2024
Extra ruimte met een bestelbus met dubbele cabine

Een bestelbus met dubbele cabine is ideaal wanneer je zowel goederen als personen wilt vervoeren. Ga je met een grote groep op vakantie? In een bestelbus met dubbele cabine passen 5 tot 7 personen en blijft er genoeg laadruimte over voor jullie bagage. Voor het rijden in een bestelbus is rijbewijs B voldoende. Let wel even op de minimum leeftijd die gehanteerd wordt door de verhuurbedrijven en het aantal jaar dat je in het bezit moet zijn van een rijbewijs.

Waar let je op tijdens het huren van een bestelbus?

Voordat je een bestelbus gaat huren, is het slim om de verschillende verhuurbedrijven goed met elkaar te vergelijken. Iedere verhuurder hanteert namelijk een andere huurprijs, doordat de ene bestelbus een grotere laadruimte (m3) of een hoger laadvermogen (kg) heeft dan de andere. Ook kan het zijn dat je bij het ene verhuurbedrijf meer gratis kilometers mag rijden met de bus (km vrij), terwijl je bij een andere verhuurder een lagere prijs betaalt voor iedere extra gereden kilometer. Het is dus goed om dit soort zaken te vergelijken en je niet blind te staren op de initiële prijs. Tijdens het vergelijken van de prijzen is het ook slim om na te gaan of deze in- of exclusief btw zijn. Ben je bang dat je met een bestelbus nog steeds niet genoeg laadruimte hebt? Dan is het wellicht veiliger om een bakwagen te huren.

Kan je het eigen risico verlagen?

Als je een bestelbus huurt, dan zit hier een eigen risico aan verbonden. De hoogte van het eigen risico kan afhangen je leeftijd en kan verschillend zijn voor zakelijk en particulier verhuur. Vaak is het mogelijk om je eigen risico te verlagen. Je betaalt dan een klein bedrag aan het verhuurbedrijf. Dit kleine bedrag kan je bij schade enorm veel geld schelen. Let wel op welke vormen van schade niet onder dit verlaagde, eigen risico vallen. Sommige verhuurbedrijven stellen namelijk dat schade die volledig te wijten is aan de bestuurder (zoals parkeerschade) niet onder het verlaagde eigen risico valt. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf. Laat je ook informeren over de benodigde verzekeringen (extra inzittenden verzekering bijvoorbeeld), de borgsom en de gewenste betalingswijze (pin, contant, creditcard).

Tip: Let goed op de dag-, week-, en weekendprijzen. Bij sommige verhuurbedrijven kun je een bestelbus bijvoorbeeld voor alleen zaterdag huren, terwijl je de bus bij andere verhuurders alleen voor een weekend huurt.

Veelgestelde vragen

Reserveren

Hoe kan ik een bestelbus met dubbele cabine huren?
Bij het merendeel van de autoverhuurders kun je de bestelbus online reserveren. In sommige gevallen dien je telefonisch te reserveren. Vergelijk alle verhuurders en kies de verhuurder die het beste aansluit op je behoeftes. Geef bij de reservering duidelijk aan wanneer je de bus wil ophalen en wanneer je hem weer in wilt leveren.
Moet ik borg betalen bij het huren van een bestelauto met dubbele cabine?
Ja bij alle autoverhuur dien je borg te betalen. De hoogte van de borg varieert van circa €250,- tot circa €1000,-. De borg is afhankelijk van het verhuurbedrijf, het type bestelbus en of je het eigen risico hebt verlaagd. Wanneer je borg dient te betalen, dan betaal je dit vaak bij het ophalen van de gehuurde bus. Wanneer de bestelbus volgens alle voorwaarden van de verhuurder correct is ingeleverd na de huurperiode, dan krijg je de borg volledig retour. Neem de algemene voorwaarden van te voren goed door. Zo voorkom je eventuele verrassingen omtrent de borg.
Is de lading van de bestelbus verzekerd?
De lading van de bus is niet standaard verzekerd. Je hebt wel de mogelijkheid om de lading te verzekeren, echter kan dit niet bij het verhuurbedrijf zelf. Het verhuurbedrijf biedt zelf niet de mogelijkheid om de door jouw vervoerde lading te laten verzekeren. Wanneer je de goederen wilt verzekeren, dan moet je dit zelf regelen met een verzekeringsmaatschappij. Bij vragen voor de verzekering kun je contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij.
Geldt er een minimale leeftijd voor het huren van een bestelwagen met dubbele cabine?
Ja bij het huren van een transporter met dubbele cabine geldt er een minimale leeftijd, de minimale leeftijd varieert van 18 tot 23 jaar, afhankelijk van het verhuurbedrijf. Bij vrijwel alle verhuurders dient de bestuurder minimaal één jaar in het bezit te zijn van het rijbewijs B. Echter zijn er een aantal uitzonderingen waarbij alleen een geldig rijbewijs voldoende is. Ben je een jonge bestuurder? Controleer dan altijd de minimum leeftijd en hoe lang je het rijbewijs in bezit moet hebben.
Wat is het eigen risico bij het huren van een bestelwagen met dubbele cabine?
De hoogte van het eigen risico verschilt sterk per verhuurbedrijf en varieert tussen de €750 en €1500. De bestelbussen zijn volledig verzekerd. Toch kan het voorkomen dat je schade rijdt die je niet op een ander kunt verhalen. In dat geval betaal je het eigen risico. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan kan het zijn dat de verhuurder een verhoogd eigen risico rekent. Ook verschilt het eigen risico wanneer je particulier of zakelijk huurt. Voordat je een bestelbus met dubbele cabine gaat huren willen we je adviseren om goed de algemene voorwaarden door te nemen, zo voorkom je eventuele verrassingen bij schade.
Kan ik het eigen risico verlagen?
In veel gevallen kun je het eigen risico verlagen of zelfs afkopen. Je betaalt dan een bedrag boven op de huurprijs per dag. Controleer bij de door jou gekozen verhuurder of je het eigen risico kan verlagen of afkopen en zo ja, wat de kosten hiervan zijn. Het eigen risico is bij veel verhuurder relatief hoog, terwijl de kosten om het eigen risico te verlagen relatief laag zijn. Mits mogelijk bij jouw verhuurder, raden we je aan om het eigen risico te verlagen of volledig af te kopen.
Heb ik de mogelijkheid om mijn reservering kosteloos te annuleren?
Op tijd annuleren is in de meeste gevallen kosteloos. Hoe ver van tevoren je de reservering dient te annuleren hangt af van de verhuurder. Vaak dien je de reservering 24 uur voor vertrek te annuleren. Voordat je een bus met dubbele cabine gaat huren willen we je adviseren om goed de annuleringsvoorwaarden door te lezen. Wanneer je de reservering te laat annuleert, dan zijn hier vaak kosten aan verbonden.
Kan ik een busje huren op zondag?
Een bestelauto met dubbele cabine huren op zondag is mogelijk wanneer het door jou gekozen verhuurbedrijf geopend is op zondag. Echter is dit maar bij enkele verhuurders van toepassing, Wil je een auto huren op zondag? Vergelijk de verhuurbedrijven dan op de openingstijden. Enkele verhuurders zijn niet open op zondag, maar kun je het busje wel ophalen. Informeer naar de mogelijkheden bij het verhuurbedrijf. Indien je het busje op zondag wil gebruiken, maar het niet mogelijk is om deze op te halen op zondag, dan adviseren wij je om het busje op zaterdagmiddag te huren en hem maandagochtend terug te brengen.
Krijg ik korting als ik de bestelbus met dubbele cabine langer huur?
In veel gevallen is een busje huren voor een week voordeliger dan een bestelbus huren per dag. De dagprijs wordt namelijk vaak verlaagd wanneer je het busje langer huurt. Bekijk de mogelijkheden bij de door jou gekozen verhuurder of neem telefonisch contact op.

Levering

Waar moet ik op letten wanneer ik de bestelbus op ga halen?
Voordat je de bestelwagen met dubbele cabine op gaat halen is het handig om enkele dingen te weten en om met een aantal zaken rekening te houden. Neem bij het ophalen van de transporter met dubbele cabine altijd je geldige rijbewijs mee en zorg ervoor dat je de borg kunt betalen. Of je de borg contant of per pin dient te betalen hangt af van het verhuurbedrijf, controleer dit daarom voordat je de bestelbus gaat ophalen. Let bij het ophalen van de bestelbus op huidige schadeplekken en laat deze op papier erkennen door de verhuurder. Wanneer je de bestelbus inlevert, dan kun je altijd terugvallen op de erkende schade. Zo ontstaat er geen onenigheid over nieuwe of oude schade.
Is het mogelijk om de bestelbus na sluitingstijd in te leveren?
Het is bij vrijwel geen verhuurders mogelijk om de bestelbus na sluitingstijd in te leveren. Vaak staat op de website van het verhuurbedrijf vermeld of je de bestelbus na sluitingstijd kunt inleveren. Mocht je het niet kunnen vinden op de website van de verhuurder, dan raden we je aan om contact op te nemen.
Wat kan ik tijdens de overdracht verwachten?
Tijdens de overdracht kun je naast het krijgen van de sleutels nog een aantal dingen verwachten. Zo krijg je vaak een korte introductie over de bestelbus. Bekijk samen in welke toestand de bestelauto met dubbele cabine wordt meegegeven. Kijk naar eventuele schade, de kilometerstand en de inhoud van de tank. Krijg je de bestelbus met een volle tank mee? Dan dien je de bus ook weer met een volle tank in te leveren. Zorg ervoor dat de oude schadeplekken en de kilometerstand worden vastgesteld. Ten slotte teken je het overdrachtsformulier, hierdoor wordt de overdracht officieel. Vergeet bij de overdracht niet je geldige rijbewijs mee te nemen en zorg ervoor dat je de borg kunt betalen.

Gebruik

Hoeveel mensen passen er in een bestelbus met dubbele cabine?
In een bestelauto met dubbele cabine passen 5 tot 7 personen. Door de dubbele cabine blijft er veel ruimte over voor bijvoorbeeld bagage of werktuig. De bus met dubbele cabine wordt vaak verhuurd voor vakanties of bij klussen waarbij zowel mensen als goederen vervoerd moeten worden. Wil je met het busje naar het buitenland? Controleer dan bij de verhuurder of dit toegestaan is.
Mag ik met de bestelbus met dubbele cabine naar het buitenland?
Bij veel verhuurders is het toegestaan om met het busje naar het buitenland te rijden. Dit kan uiteraard afwijken, controleer dus altijd goed bij de verhuurder of het toegestaan is om met de bus naar het buitenland te rijden. Kun je de informatie niet op de website van de verhuurder vinden? Neem dan telefonisch contact op met de verhuurder.
Wat betekenen het aantal vrije kilometers en de prijs per kilometer?
"De vrije kilometers zijn de kilometers waar je geen toeslag over betaalt. Je betaalt tijdens de vrije kilometers alleen voor de benzine. Na deze vrije kilometers betaal je een toeslag per kilometer. Wil je met de bestelbus met dubbele cabine op vakantie? Ga dan op zoek naar een bestelauto met veel vrije kilometers. Let op! Er zijn ook verhuurders met kilometervrije verhuur. Dit betekent dat je een onbeperkt aantal kilometers mag afleggen zonder een toeslag te betalen. Bij deze verhuurders betaal je meer voor de dagprijs. Toch kan het goedkoper zijn wanneer je veel kilometers gaat rijden. Om de vrije kilometers en de prijs per kilometer uit te leggen geven we je graag een voorbeeld: Je rijdt 250 kilometer en het verhuurbedrijf hanteert 100 vrije kilometers met een toeslag van €0,14 per extra gereden kilometer. Je rijdt dus 100 vrije kilometers en 150 kilometers tegen een toeslag van €0,14. je betaald dan 150 x €0,14 = € 21,-. Hoe je het extra bedrag betaald hangt af van de verhuurder. In veel gevallen word
Mag iemand anders het busje besturen terwijl ik de bus gehuurd heb?
Bij veel verhuurders is het geen probleem dat iemand anders de bestelauto gaat besturen dan de persoon die de auto heeft gehuurd. De andere bestuurder dient in de meeste gevallen wel zijn rijbewijs te tonen bij de verhuurder. Dit heeft te maken met de minimum leeftijd, het minimale aantal jaren rijervaring en de verzekering van de bestelbus. Houdt er wel rekening dat de huurder ten alle tijden verantwoordelijk is over de bus. Ook bij schade en boetes is degene in het huurcontract verantwoordelijk. We willen je adviseren om bij het door jou gekozen verhuurbedrijf te controleren of het mogelijk is dat iemand anders de bestelbus met dubbele cabine bestuurt. Er zijn namelijk ook verhuurders waarbij alleen degene in het huurcontract de auto mag besturen.

Gerelateerde categorieën