Sloep huren in Groningen

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 90,- tot € 170,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 3 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
90,-
130,-
170,-
Per weekend
180,-
260,-
340,-
Per week
630,-
910,-
1190,-
Ontdek Groningen vanaf het water: huur een sloep

Groningen is een stad die heel goed bekeken en ontdekt kan worden vanaf het water. Ook rondom Groningen zijn er meerdere rivieren, sloten en meren waar je heerlijk tot rust kan komen op een gehuurde sloep. In Groningen kun je bij meerdere verhuurbedrijven sloepen huren. Als je lekker wilt genieten van de rust, kun je het beste een elektrische sloep huren. Hiermee kun je niet al te ver varen (houd rekening met de accuduur), maar is het wel lekker stil op het water. Als dit je niet uitmaakt, kun je ook kiezen om een dieselsloepje te huren. Deze zijn te huur bij verschillende verhuurbedrijven van sloepen in en om Groningen.

Elektrisch of diesel, welke sloep ga jij huren?

Verhuurbedrijven in Groningen die sloepen verhuren variëren sterk. Zoals hierboven beschreven verhuurt de één elektrische sloepen, terwijl de andere sloepen met een brandstofmotor verhuurt. Daarnaast kan het uiterlijk van de sloep sterk verschillen. Sommige sloepen hebben een kap. Soms is deze uitvouwbaar en soms vast. Andere sloepen hebben dit niet. De meeste sloepen zijn voorzien van banken met daarop comfortabele kussens. Het aantal personen dat in de sloep past hangt uiteraard af van de grootte van de sloep. Er zijn in Groningen sloepen te huur voor maximaal 5-12 personen. Grotere sloepen zijn er ook, soms wel voor tot 40 personen, maar deze huur je vaak inclusief schipper, omdat je hier normaal wel een vaarbewijs nodig hebt. Huur slim, vergelijk de verhuurders van sloepen in Groningen goed!