Barbecueboot huren

Top 10 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

De smakelijkste boottocht met een gehuurde barbecueboot!

Stel je voor; lekker over het water, een briesje door je haren, de heerlijke geur van een barbecue en dit allemaal ook nog eens door de grachten van je favoriete stad, kanalen of meren bij jouw in de omgeving! Dit kan nu, met een gehuurde BBQ boot! Genieten op het water en ondertussen genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Dit kan zijn met een normale motorboot waar een barbeque op gemonteerd is, maar bijvoorbeeld ook in een speciale FunDonut! Hiermee krijg je nog meer bekijks!

Wanneer huur je een barbecueboot?

Een barbecueboot is leuk voor allerlei gelegenheden. Bijvoorbeeld voor; een verjaardag, vrijgezellenfeest, romantische date, bedrijfsuitje of voor een brainstormsessie!

Aantal personen en arrangementen

Het verschilt per verhuurbedrijf of er met een arrangement wordt gewerkt, of dat alles los wordt verhuurd. Hierbij wordt er gewerkt met een prijs per persoon en soms met prijs per persoon per uur. Let op! Kijk goed na of je zelf moet zorgen voor versnaperingen of dat dit ook mogelijk is vanuit de verhuurder. Ook het aantal personen varieert sterk, dit komt door het verschil in grootte per boot. Het aantal personen varieert ongeveer tussen de 10 en 30 personen. We raden je aan om de barbecueboot tijdig te reserveren in de zomerperiode. Bekijk en vergelijk de verhuurbedrijven van een barbecueboot op huren.nl!