Sloep huren in Middelburg

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 95,- tot € 195,- per dag, afhankelijk van de huurvorm, de capaciteit en het model van de sloep. (huuradvies)

Top 4 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
95,-
152,-
195,-
Per weekend
190,-
303,-
390,-
Per week
665,-
1062,-
1365,-
De Zeeland en Middelburg bekijken vanuit een gehuurde sloep

De zanger van Bløf weet het zo mooi te bezingen: de schoonheid van Zeeland, en de pracht van de Zeeuwse mensen. Beleef zelf deze pracht vanaf het water, want dat is ook waar de Zeeuwen zich met meeste thuis voelen. Vanuit Middelburg kun je bij meerdere verhuurbedrijven terecht om een sloep te huren. Je kunt ervoor kiezen om rondom Middelburg te varen en de stad te ontdekken, maar je kunt ook het Arnekanaal volgen om uiteindelijk bij het Veerse Meer uit te komen. Dit meer, dat beschikt over meerdere kleine eilandjes, is een van de mooiste meren van Zeeland. Meer aan op een eilandje en ga lekker picknicken! Sommige verhuurders bieden zelfs tegen een meerprijs een gevulde picknickmand bij de huur van een sloep aan!

Waar je op moet letten als je een sloep gaat huren

Er zijn in Middelburg kleinere sloepen te huur, voor maximaal 4 personen, maar ook grotere sloepen voor maximaal 6,10 of zelfs 12 personen. Voor de meeste sloepen heb je geen vaarbewijs nodig, en anders kun je een sloep met schipper huren. Vrijwel alle verhuurders uit Middelburg geven je van te voren een uitgebreide en duidelijke uitleg over het varen, de vaarregels, en hoe de sloep werkt. Is het warm weer, en wil je gaan zwemmen? Ga dan na of de sloep die je huurt beschikt over een zwemtrapje. Hiermee kom je makkelijk in en uit het water. Gaan er kinderen mee aan boord? Zorg dan dat ze altijd hun zwemvest dragen! De verhuurder heeft zwemvesten in verschillende maten beschikbaar (meestal zit dit bij de huurprijs inbegrepen).