Rondvaartboot huren

20 aanbieders gevonden. Rondvaartboot huren? De prijs is afhankelijk van de capaciteit en de extra's (catering, gids etc.). Hou hier rekening mee.

Top 20 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 12 tot 70 personen
Genieten van elkaar én de omgeving? Huur een rondvaartboot!

Het huren van een rondvaartboot is ideaal voor grachtentochten door steden als Amsterdam, Utrecht, Delft of Giethoorn. Sommige verhuurbedrijven bieden de optie om ook buiten een stad te varen met de rondvaartboot. De grootte van de boot verschilt per verhuurbedrijf, waardoor sommige boten beschikken over 12 zitplaatsen en andere over wel 250. Vergelijk de verhuurders dus goed voor je een keuze maakt. Je kunt een rondvaartboot huren voor verjaardagen, bruiloften, familie- en vrijgezellenuitjes, feestjes, vergaderingen en zakelijke afspraken. Geniet van het uitzicht, terwijl jullie van A naar B worden vervoerd. Let op! Een rondvaartboot huur je met een schipper.


Kenmerken van een rondvaartboot

Als je een rondvaartboot huurt, is het slim om met een aantal zaken rekening te houden. Check bijvoorbeeld waar de op- en afstapplaatsen zijn, hoeveel mensen aan boord mogen en of het mogelijk is om een host/hostess in te huren. Daarnaast is het slim om de verhuurbedrijven te vergelijken op basis van de uitrusting van de boot. Beschikt de boot over een keuken? Zijn er ook zitplaatsen voor invaliden? En heeft de boot een toilet? Veel verhuurbedrijven bieden arrangementen aan inclusief catering en vaste vaarroutes. Het kan ook zijn dat je voor de catering extra moet betalen. Wil je de vaarroute zelf bepalen? Of wil je een gids of een muzikant inhuren? Hou hier dan rekening mee tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven. Een rondvaartboot kan zowel ingezet worden bij warm weer als bij koud weer, aangezien de boten overdekt zijn en beschikken over ramen die opengeklapt kunnen worden. In principe huur je een rondvaartboot per uur, maar bij sommige verhuurbedrijven moet er na 17.00 uur voor 2 uur geboekt worden. Vaak is het zo dat hoe langer je huurt, hoe voordeliger de huurprijs. Hou er rekening mee dat je de aanbetaling bij annulering niet terug krijgt.

 

Tip: Zoek je een bootje voor een iets kleiner gezelschap? Dan is een sloep waarschijnlijk geschikter. Voor een uitgebreid feest kun je beter een partyboot of salonboot huren.