Rondvaartboot huren

Huur een rondvaartboot en geniet van de omgeving én van elkaar!

Het huren van een rondvaartboot, is ideaal voor grachtentochtjes door steden als Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Haarlem. Sommige verhuurbedrijven bieden de optie om ook buiten de stad te varen met de rondvaartboot. De grootte van de boot verschilt per verhuurbedrijf, waardoor sommige boten beschikken over 12 zitplaatsen en andere over wel 70. Vergelijk de verhuurders dus goed alvorens een keuze te maken. Je kunt een rondvaartboot huren voor verjaardagen, bruiloften, familie- en vrijgezellenuitjes, .. Lees meer

feestjes, vergaderingen en zakelijke afspraken. Geniet van het uitzicht, terwijl jullie van A naar B worden vervoerd. Let op! Een rondvaartboot huur je inclusief schipper.

Kenmerken van een rondvaartboot

Als je een rondvaartboot huurt, is het slim om met een aantal zaken rekening te houden. Check bijvoorbeeld waar de op- en afstapplaatsen zijn en, mocht dit niet dezelfde plek zijn, of het verhuurbedrijf jullie desgewenst weer terug kan brengen naar de opstapplaats. Bekijk ook het maximum aantal personen dat is toegestaan op de boot en of je de mogelijkheid hebt om een host/hostess in te huren. Daarnaast is het slim om de verhuurbedrijven te vergelijken op basis van de uitrusting van de boot. Beschikt de boot over een keuken? Zijn er ook zitplaatsen voor invaliden? En heeft de boot een toilet? Veel verhuurbedrijven bieden trouwens arrangementen aan inclusief catering en vaste vaarroutes. Het kan ook zijn dat je voor de catering een meerprijs moet betalen. Wil je de vaarroute zelf bepalen? Of wil je een gids of een muzikant inhuren? Hou hier dan rekening mee tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven. Een rondvaartboot kan zowel gebruikt worden bij warm weer als bij koud weer, vanwege de ramen die opengeklapt kunnen worden. Je kunt rondvaartboten huren voor een hele dag, maar ook voor een paar uur.

Tip: Zoek je een bootje voor een iets kleiner gezelschap? Dan is een sloep waarschijnlijk geschikter.

Kenmerken en varianten van Rondvaartboot

Aantal personen variërend van 12 tot 70 personen

VIDEO