Thermoskan huren

Alles kan met een thermoskan!

De thermoskan, ook bekend als koffiekan of theekan, is een algemeen bekend product. Tijdens open dagen, evenementen en begrafenissen komen thermoskannen goed van pas. Wil je drank warmhouden of juist extra koud, met een thermoskan is het geen probleem. Door de luchtledige ruimte tussen de binnen- en buitenwand van de thermoskan blijft je drank op temperatuur. Een thermoskan is makkelijk te vullen en je kan er ook gemakkelijk mee schenken. De kannen zijn namelijk vaak voorzien van .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

een plastic of kunststof handvat dat niet warm wordt. Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van thermoskannen in de door jou gewenste omgeving.

Wat moet je weten over de thermoskan?

Thermoskannen komen in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor een standaard variant, maar er zijn ook luxere thermoskannen te huur. Wil je bijvoorbeeld dat je gasten zelf hun drank kunnen tappen? Kies dan voor een thermoskan met een pompje. De gemiddelde thermoskan kan drank tot 6 uur warm houden en tot 12 uur koelen. Let tijdens het vergelijken van verhuurbedrijven ook op de literinhoud van de thermoskan. Deze kan variëren van 1 tot 2,5 liter drank. Wil je graag een grotere hoeveelheid drank warmhouden? Huur dan een drankcontainer. Een drankcontainer heeft een literinhoud variërend van 5 tot 30 liter en beschikt over een tap. Wil je grote hoeveelheden drank juist koelhouden? Dan is een drankdispenser misschien geschikter voor jou. Tip: Ben je van plan om één of meerderethermoskannen te huren, maar heb je eigenlijk ook nog geen servies voor jouw evenement? Kijk dan eens naar de verhuurbedrijven van servies.

Kenmerken en varianten van Thermoskan

Inhoud variërend van 1 tot 2,5 l