Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Servies huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Party Support logo

Smaakvol feesten, lekker genieten

Beverwijk
v.a. 14,-

De Lachende Vis logo

Online catering een klik bij u vandaan!

Den Bosch
2 beoordelingen
v.a. 0,-

Habets Event Support logo

Het is een FEEST om met ONS zaken te doen!

Waalre
238 beoordelingen
v.a. 0,-

Partytentverhuur Assen logo

Assen
97 beoordelingen
v.a. 0,-

All In Verhuur logo

Groot assortiment, goedkoop transport.

Meerdere vestigingen
8 beoordelingen

ICOMO Partyverhuur VOF logo

Hét partyverhuurbedrijf waar uw evenement begint

Helmond

Party Time Verhuur & Organisatie logo

Hét adres voor alle party-benodigheden!

Sint-Michielsgestel
1 beoordelingen
v.a. 0,-

Partyverhuur Leerdam logo

PARTYVERHUUR LEERDAM is uw feestje thuis

Rhenoy
1 beoordelingen
v.a. 0,-

Westerhuis Verhuur Twente logo

We komen een feestje bouwen!

Almelo
v.a. 0,-

Time Out Verhuurservice logo

Partyverhuur zoals u het wilt!

Heinenoord
59 beoordelingen
v.a. 0,-
Prijs per dag
#} #}

Huuralternatieven

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Servies verhuur voor alle gelegenheden

Of je nou een feest, beurs, familiediner, kerstdiner of een evenement organiseert, servies huren biedt uitkomst! Heb je niet genoeg servies of zit je gewoon liever niet met een berg vies servies? Ook dan is het huren van servies ideaal. Wanneer je een groot diner organiseert dan ben je naar servies waarschijnlijk ook op zoek naar glaswerk en bestek. Al het tafelgerei kun je eenvoudig via Huren.nl huren. Je kunt het tafelgerei voor één dag huren, maar ook voor een weekend, week of maand. Bekijk alle bedrijven met servies te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Servies huren via Huren.nl

Veel verhuurders begrijpen dat je niet een groot scala aan servies hebt staan voor een feest of bijeenkomst. De verhuurders spelen hier maar al te graag op in. Er zijn een hoop verhuurders waar je servies kunt huren. Om de servies verhuur bij jou in de buurt beter in kaart te brengen hebben we alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt verzameld. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijven van zowel servies als bestek en glaswerk. Gebruik de locatie en de kaart en zie alle servies verhuur bij jou in de buurt. De verhuurders hebben een ruim aanbod aan servies. Zo kun je diepe borden, pizza borden, koffie- en theeservies, verschillende schaaltjes en normale borden huren. Daarnaast verhuren veel verhuurders plastic en porselein servies aan. Bekijk via Huren.nl welk verhuurbedrijf wat voor soort servies verhuurd en voor maximaal hoeveel gasten ze servies op voorraad hebben. Vergelijk de verhuurders en kies de verhuurder die het beste bij je past. Geef aan wanneer en wat je nodig hebt en bevestig je bestelling. De verhuurder kom het servies schoon brengen om ze vervolgens na gebruik weer op te halen. Tijdens het evenement of etentje kunnen de gasten schoon servies pakken en na het feest wordt de afwas volledig uit handen genomen. Servies huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Meer over servies en ander tafelgerei huren:

Je kunt er bij sommige verhuurbedrijven voor kiezen om het gehuurde tafelgerei zoals je servies te laten bezorgen en naderhand weer te laten ophalen. Dit scheelt jou qua tijd, zodat je je bezig kunt houden met de rest van de voorbereidingen. Kies je voor deze service, zoek dan een verhuurbedrijf dicht bij jouw evenementlocatie uit, dat kan namelijk erg schelen in de kosten. Ook als je het servies wat je gaat huren zelf wilt ophalen, is het slim om een verhuurbedrijf dicht bij de locatie te kiezen. Bekijk hoeveel het huren van het servies kost, maar let er ook op wat de reglementen zijn als er iets breekt. Het kan natuurlijk voorkomen dat op een groot feest of event er iemand per ongeluk een bord laat vallen. Het ene bedrijf hanteert hier strengere regels voor dan het andere bedrijf. Dit hangt ook vaak af van de kwaliteit en kosten van het gehuurde servies zelf. Denk bij het huren van servies ook aan andere benodigdheden op het gebied van tafelgerei, zoals tafels, stoelen, tafellinnen, servetten, bestek, glaswerk, maar ook accessoires en decoraties zoals kandelaars, schalen en bloemen.