Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Servies huren

De kwaliteit van servies verschilt per verhuurbedrijf. Ook het soort servies dat wordt aangeboden kan sterk verschillen.

Vergelijk hieronder verhuurbedrijven

 • Arendje - Horeca-, Party & Event Verhuur
  Waalwijk
 • Horeca- Party- en Event Verhuur - Goedkoop Bezorgd
  Tilburg
 • Zeer voordelig, goede service!
  Meerdere vestigingen
 • Voor een geslaagd evenement!
  Wageningen
 • Uw adres voor een geslaagd feest zonder zorgen
  Huizen
 

Servies huren, waar kan dat?

Je kunt servies huren bij veel verschillende verhuurbedrijven in Nederland. Of je nou een klein aantal simpele aardewerken borden wilt huren of servies wilt huren voor een paar honderd gasten, op Huren.nl vind je het verhuurbedrijf van servies waar jij naar op zoek bent. Je kunt op onze website op servies huren zoeken, zodat je alle verhuurbedrijven vind die servies en andere tafelbenodigdheden zoals glaswerk, bestek en decoraties/accessoires verhuren. Sorteer met een muisklik alle verhuurbedrijven op locatie, zodat je ook nog eens ziet welke verhuurder van borden en bestek bij jou in de buurt zit. Handig voor het ophalen en wegbrengen.

Meer over het huren van servies en ander tafelgerei:

Je kunt er bij sommige verhuurbedrijven voor kiezen om het gehuurde tafelgerei zoals je servies te laten bezorgen en naderhand weer te laten ophalen. Dit scheelt jou qua tijd, zodat je je bezig kunt houden met de rest van de voorbereidingen. Kies je voor deze service, zoek dan een verhuurbedrijf dicht bij jouw evenementlocatie uit, dat kan namelijk erg schelen in de kosten. Ook als je het servies wat je gaat huren zelf wilt ophalen, is het slim om een verhuurbedrijf dicht bij de locatie te kiezen. Bekijk hoeveel het huren van het servies kost, maar let er ook op wat de reglementen zijn als er iets breekt. Het kan natuurlijk voorkomen dat op een groot feest of event er iemand per ongeluk een bord laat vallen. Het ene bedrijf hanteert hier strengere regels voor dan het andere bedrijf. Dit hangt ook vaak af van de kwaliteit en kosten van het gehuurde servies zelf. Denk bij het huren van servies ook aan andere benodigdheden op het gebied van tafelgerei, zoals tafels, stoelen, tafellinnen, servetten, bestek, glaswerk, maar ook accessoires en decoraties zoals kandelaars, schalen en bloemen.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!