Servies huren

14 aanbieders gevonden. De kwaliteit van servies verschilt per verhuurbedrijf. Ook het soort servies dat wordt aangeboden kan sterk verschillen.

Top 14 verhuurbedrijven

 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


9,0

Voor ons feestje een koelkast servies en glaswerk gehuurd, alles top. Bedankt MRental !!

Gehuurd:

Servies

op 02-09-2023

06-09-2023


10

Serviesgoed, glaswerk, buitenlampjes. Duidelijke communicatie. Ruime terugbezorgtijd en zeer vriendelijke medewerkster. Een aanrader.

Gehuurd:

Servies

op 28-07-2023

14-08-2023


10

Nog nooit zo'n fijne ervaring gehad bij producten huren en ophalen. Reacties op verzoeken waren heel snel, ze hielpen met de producten sjouwen en er hing een hele fijne sfeer!! Ik kan ze niet meer aanraden!!

Gehuurd:

Servies

op 07-07-2023

14-07-2023


10

Uitstekende service. Zeer behulpzaam. Redelijke prijzen

Gehuurd:

Servies

op 23-06-2023

14-07-2023
Servies verhuur voor alle gelegenheden

Of je nou een feest, beurs, familiediner, kerstdiner of een evenement organiseert, servies huren biedt uitkomst! Heb je niet genoeg servies of zit je gewoon liever niet met een berg vies servies? Ook dan is het huren van servies ideaal. Wanneer je een groot diner organiseert dan ben je naar servies waarschijnlijk ook op zoek naar glaswerk en bestek. Al het tafelgerei kun je eenvoudig via Huren.nl huren. Je kunt het tafelgerei voor één dag huren, maar ook voor een weekend, week of maand. Bekijk alle bedrijven met servies te huur en vind de verhuurder die het beste bij je past.

Servies huren via Huren.nl

Veel verhuurders begrijpen dat je niet een groot scala aan servies hebt staan voor een feest of bijeenkomst. De verhuurders spelen hier maar al te graag op in. Er zijn een hoop verhuurders waar je servies kunt huren. Om de servies verhuur bij jou in de buurt beter in kaart te brengen hebben we alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt verzameld. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijven van zowel servies als bestek en glaswerk. Gebruik de locatie en de kaart en zie alle servies verhuur bij jou in de buurt. De verhuurders hebben een ruim aanbod aan servies. Zo kun je diepe borden, pizza borden, koffie- en theeservies, verschillende schaaltjes en normale borden huren. Daarnaast verhuren veel verhuurders plastic en porselein servies aan. Bekijk via Huren.nl welk verhuurbedrijf wat voor soort servies verhuurd en voor maximaal hoeveel gasten ze servies op voorraad hebben. Vergelijk de verhuurders en kies de verhuurder die het beste bij je past. Geef aan wanneer en wat je nodig hebt en bevestig je bestelling. De verhuurder kom het servies schoon brengen om ze vervolgens na gebruik weer op te halen. Tijdens het evenement of etentje kunnen de gasten schoon servies pakken en na het feest wordt de afwas volledig uit handen genomen. Servies huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Meer over servies en ander tafelgerei huren:

Je kunt er bij sommige verhuurbedrijven voor kiezen om het gehuurde tafelgerei zoals je servies te laten bezorgen en naderhand weer te laten ophalen. Dit scheelt jou qua tijd, zodat je je bezig kunt houden met de rest van de voorbereidingen. Kies je voor deze service, zoek dan een verhuurbedrijf dicht bij jouw evenementlocatie uit, dat kan namelijk erg schelen in de kosten. Ook als je het servies wat je gaat huren zelf wilt ophalen, is het slim om een verhuurbedrijf dicht bij de locatie te kiezen. Bekijk hoeveel het huren van het servies kost, maar let er ook op wat de reglementen zijn als er iets breekt. Het kan natuurlijk voorkomen dat op een groot feest of event er iemand per ongeluk een bord laat vallen. Het ene bedrijf hanteert hier strengere regels voor dan het andere bedrijf. Dit hangt ook vaak af van de kwaliteit en kosten van het gehuurde servies zelf. Denk bij het huren van servies ook aan andere benodigdheden op het gebied van tafelgerei, zoals tafels, stoelen, tafellinnen, servetten, bestek, glaswerk, maar ook accessoires en decoraties zoals kandelaars, schalen en bloemen.