IJsblokjesmachine huren

6 aanbieders gevonden. De prijzen verschillen van € 18,- tot € 55,-, dit hangt af van de productiecapaciteit en de productietijd.

Top 6 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Altijd een koud drankje? Huur een ijsblokjesmachine

Is het warm weer en wil je graag cocktails serveren met vers gecrushed ijs? Dan kun je een ijsblokjesmachine huren. Ook als je drankjes wilt serveren met ijsblokjes erin, ijskoffie wilt serveren of om welke andere reden dan ook kun je een ijsblokjesmachine huren bij een van de vele verhuurbedrijven. Op Huren.nl kun je deze verhuurbedrijven bekijken en met elkaar vergelijken.

Alles over de productie van ijsblokjes

De meeste verhuurders bieden ijsblokjesmachines te huur aan die drie verschillende formaten ijsblokjes kunnen maken. Je kunt zelf instellen hoe groot de blokjes moeten zijn. Alle ijsblokjesmachines werken op elektriciteit. Zorg er dus voor dat er stroomtoevoer is op de locatie. De productiecapaciteit varieert per ijsblokjesmachine. De productiecapaciteit staat voor de hoeveelheid ijsblokjes er in totaal in de machine past, en varieert van 12 tot 19 kilogram. De productietijd, de tijd waarin de ijsblokjesmachine ijsblokjes maakt, varieert van 6 tot 15 minuten. Als je dus binnen een korte periode veel ijs gaat gebruiken is het handig om een ijsblokjesmachine met een snelle productietijd te huren! Wanneer je een groot feest geeft is het handig om er een vrieskist of vrieskast bij te huren. Hierin kun je de geproduceerde ijsblokjes goed opslaan.