Valk huren aan het Veerse Meer

6 aanbieders gevonden. Niet alleen het formaat verschilt per verhuurbedrijf, maar ook het type valk is vaak anders. Hou hier rekening mee.

Top 6 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Zeilen in Zeeland, voor ieder wat wils!

Als je gek bent op watersporten, dan zul je in Zeeland zeker vinden wat je zoekt. Schone stranden, mooie beachclubs, groot vaarwater en genoeg sportieve mogelijkheden. Zeeland beschikt daarnaast over levendige stadjes en gastvrije Zeeuwen. Een perfecte bestemming voor een zeilvakantie of een zeiluitje dus. Huur een valk aan het Veerse Meer en geniet van de zon in het voorjaar en van de harde wind in het najaar. Het Veerse Meer is geschikt voor wie wat minder ervaring hebben. Tip: Ben je een ervaren zeiler? Vaar dan vanaf het Veerse Meer naar de Oosterschelde of zelfs naar de Noordzee. Voor ieder wat wils.

Een valk huren aan het Veerse Meer

In de buurt van het Veerse meer vind je verschillende verhuurbedrijven van zeilboten. Vergelijk deze goed door te letten op de volgende factoren. Welke valk verhuren ze? Is dit een houten valk, een polyvalk of een vergelijkbare zeilboot zoals een randmeer of een pampus. Let ook op het formaat van de valk. Hoeveel mensen kunnen mee? Check of je moet beschikken over een bewijs van zeilervaring en ga na of reddingsvesten door deverhuurder meegegeven worden. Zo niet, huur je zwemvesten dan hier. Overnachten op de boot? Huur dan een valk met een kajuit of huur je valk bij een verhuurbedrijf dat een dektent (dekzeil) meegeeft. Veel plezier!