Laser huren

10 aanbieders gevonden. De huurprijzen verschillen van € 25,- tot € 80,- en zijn afhankelijk van de grootte en het type van de boot.

Top 10 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Verhuur van laser zeilboten op Huren.nl

Een laser zeilboot is een zeilboot die eruit ziet zoals een kind een zeilboot zou tekenen: een klein bootje waar één persoon in past en een mast met één driehoekig zeil. Tenminste, de meeste laser zeilboten zien er zo uit, er zijn ook soortgelijke zeilbootjes te huur met twee zeilen. De laser zeilboot wordt vaak gebruikt voor officiële zeilwedstrijden, bijvoorbeeld op de Friese meren, het IJsselmeer, de Waddenzee en de Noordzee. Je kunt op deze wateren een laser zeilbootje huren van de merken Finn, RS Tera, Europe en andere merken. Als je wilt oefenen op het water en je beschikt zelf niet over een zeilboot, of als je in de Randstad woont en je wilt een laser huren op een mooie locatie met veel water zoals in het Noorden van Nederland, dan kun je hier bij Huren.nl terecht voor het vinden van het juiste verhuurbedrijf van de juiste zeilboot op de juiste locatie.

Wat voor type laser zeilboot wil je huren?

De laser zeilboot is te huur in verschillende varianten. De romp is vrijwel altijd hetzelfde, maar kan verschillen in tuigage. Je kunt namelijk ook een laser zeilboot huren voor twee personen. Je kunt kiezen tussen het huren van een laser met alleen een grootzeil en een fok, maar er zijn ook lasers te huur waarop een trapeze en gennaker aanwezig zijn. De laser is een zwaardboot die voor ervaren zeilers bedoeld is. De meeste verhuurbedrijven vragen dus (een bewijs van) enige ervaring wat zeilen betreft. Let op: je kunt dus als beginner niet zomaar een laser zeilboot huren. Omdat de laser een zeilboot is die bedoeld is voor de ervaren zeiler, kun je met geen of weinig ervaring beginnen met een zeilboot voor beginners zoals de optimist.

Gerelateerde categorieën