Kajuitzeilboot huren

3 aanbieders gevonden. Het type, de grootte en uitvoering kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verhuurders dus goed!

Top 3 verhuurbedrijven

  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Info over de verhuur van de kajuitzeilboot

Lijkt het je leuk om met een zeilboot over de Friese wateren te zeilen? Je kunt een kajuitzeilboot huren bij verschillende verhuurbedrijven verspreid door Nederland. Niet alleen in de buurt van Friesland zijn mooie meren en wateren waar je kunt zeilen. Een kajuitzeilboot of zeilboot met kajuit is leuk om te huren als je voor een dagje of zelfs langer op het water wilt zijn. Afhankelijk van het model van het zeilschip kun je met een of meerdere personen slapen in de kajuit. Types zeiljachten en zeilboten met kajuit die te huur zijn, zijn bijvoorbeeld de Fox22, Tirion en Dehler Varianta. Dit zijn relatief kleine zeilboten met kajuit die op verschillende plekken in Nederland bij verschillende verhuurbedrijven te huur zijn.

Meer over het huren van een kajuitzeilboot

Als je van plan bent om een kajuitzeilboot te huren zoals de Fox22 of de Tirion, houd er dan rekening mee dat vrijwel alle verhuurbedrijven eisen dat minimaal één van de opvarenden voldoende zeilervaring heeft. Bij aankomst zal de zeilinstructeur zo nodig extra instructie geven over de voorrangsregels die op het water gelden en andere handige trucs en weetjes die je kunnen helpen bij het varen van het desbetreffende type kajuitzeilboot dat je gehuurd hebt. Op vakantie met een kleine kajuitzeilboot? Dat kan ook! Er zijn verhuurbedrijven die de zeilboten voor een langere periode verhuren. Vind hier op Huren.nl de verhuurbedrijven die zeilboten met kajuit verhuren voor korte en langere periodes.

Gerelateerde categorieën