Vind jouw beste huurdeal

Moving head huren

Vergelijk 9 verhuurbedrijven

PSPA Woerden logo

Voor de technische ondersteuning van elk evenement

Woerden

Imagine Dance Events logo

Alles voor uw event!

Vuren
v.a. 30,-

AllInPartyVerhuur.nl logo

Kwaliteit & Service, Huren zonder Zorgen!

Moordrecht
v.a. 30,-

M Rental logo

Winnaar Huurtopper Award 2017/2018/2019/2020

Oud-Beijerland
v.a. 42,-

Aural sound & lighting logo

Persoonlijke aandacht voor ieder evenement & feest

Nijmegen
v.a. 25,-

Straatman Amusement logo

VERHUUR LICHT EN GELUID VOOR GROOT EN KLEIN

Beek en Donk
v.a. 50,-

Licht en geluid zeeland logo

Een verhuurpartner die met u meedenkt!

Middelburg
v.a. 35,-

PartyZaan logo

De beste service en kwaliteit. Landelijke levering

Zaandam
v.a. 30,-

Habets Event Support logo

Het is een FEEST om met ONS zaken te doen!

Valkenswaard
v.a. 34,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Indrukwekkende lichteffecten? Huur een moving head

Ben je van plan om een feest te geven op een locatie waar geen feestverlichting aanwezig is? Huur dan zelf je discolampen en zorg dat jouw feest, evenement of presentatie een succes wordt. De lamp die het meest aan typische discoverlichting doet denken is misschien wel de moving head. Deze relatief kleine lamp kan alle kanten op bewegen en geeft een krachtige lichtbundel. Het is zelfs mogelijk om de lamp op de muziek te laten bewegen, waarmee je dat echte disco-effect creëert. Op deze pagina vind je een overzicht van de verhuurbedrijven van moving heads in de door jou gewenste omgeving. Weet je nog niet zeker welke lampen jij voor je feest wil gebruiken? Kijk dan eens tussen de overige discolampen.

Verschillende moving heads

Niet alle moving heads zijn hetzelfde. Zo kun je er voor kiezen om een moving head LED te huren. Deze lamp werkt met ledlampen. Naast het type lamp kunnen ook de kleuren en de patronen van de lampen van elkaar verschillen. Vaak beschikken de lampen over een dimfunctie die je zelf in kunt stellen. Zo kun je de intensiteit van het licht aanpassen aan de omgeving. In de meeste gevallen kun je de moving head los huren of in een set van twee, inclusief fightcase waarin je de lampen op kunt bergen en vervoeren. Wil je de moving head op afstand kunnen besturen? Vraag dan aan de verhuurder of je ook een controller kunt huren. Alle moving heads werken op stroom, dus zorg ervoor dat een stroompunt aanwezig is.

Niet vergeten!

Je kunt ervoor kiezen om de moving head op een statief te plaatsen, maar het ophangen van de lamp is ook een populaire optie. In dat geval kun je het beste een truss huren. Een truss is een constructie waaraan je podiumverlichting en discolampen hangt. Let op! Sommige verhuurbedrijven verhuren moving heads die alleen functioneren in combinatie met een DMX lichttafel. Informeer hiernaar bij de verhuurder. Tip: Huur ook een rookmachine. Door de rook worden de lichtbundels en de patronen van je lampen extra goed zichtbaar, wat zorgt voor indrukwekkende lichteffecten.