Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Moving head huren

Prijzen verschillen van € 12,- tot € 36,-, afhankelijk van de uitvoering en het aantal kleuren.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Onderscheidend in service en kwaliteit!
  Zaandam v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • GRATIS transport: Amsterdam, Utrecht en Amersfoort
  Landelijke levering v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • Alles voor uw event!
  Vuren v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • Goedkoopste in de omgeving! Op en afbouw inclusief
  Meerdere vestigingen v.a. 25,-
  v.a. 25,-
 • Het is een FEEST om met ONS zaken te doen!
  Waalre v.a. 34,-
  v.a. 34,-
 • Goedkoopste in de omgeving! Op en afbouw inclusief
  Meerdere vestigingen v.a. 25,-
  v.a. 25,-
 • Kwaliteit & Service, Huren zonder Zorgen!
  Capelle aan den IJssel v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • Powersounds: Alles in huis voor een super feest!
  Rotterdam v.a. 12,-
  v.a. 12,-
 • Verhuur van beeld, geluid, licht en podium.
  Rotterdam v.a. 25,-
  v.a. 25,-
 • ALS CLUBSOUND HET NIET HEEFT,VERGEET HET DAN MAAR
  sGravenzande v.a. 36,-
  v.a. 36,-
 

Indrukwekkende lichteffecten? Huur een moving head

Ben je van plan om een feest te geven op een locatie waar geen feestverlichting aanwezig is? Huur dan zelf je discolampen en zorg dat jouw feest, evenement of presentatie een succes wordt. De lamp die het meest aan typische discoverlichting doet denken is misschien wel de moving head. Deze relatief kleine lamp kan alle kanten op bewegen en geeft een krachtige lichtbundel. Het is zelfs mogelijk om de lamp op de muziek te laten bewegen, waarmee je dat echte disco-effect creëert. Op deze pagina vind je een overzicht van de verhuurbedrijven van moving heads in de door jou gewenste omgeving. Weet je nog niet zeker welke lampen jij voor je feest wil gebruiken? Kijk dan eens tussen de overige discolampen.

Verschillende moving heads

Niet alle moving heads zijn hetzelfde. Zo kun je er voor kiezen om een moving head LED te huren. Deze lamp werkt met ledlampen. Naast het type lamp kunnen ook de kleuren en de patronen van de lampen van elkaar verschillen. Vaak beschikken de lampen over een dimfunctie die je zelf in kunt stellen. Zo kun je de intensiteit van het licht aanpassen aan de omgeving. In de meeste gevallen kun je de moving head los huren of in een set van twee, inclusief fightcase waarin je de lampen op kunt bergen en vervoeren. Wil je de moving head op afstand kunnen besturen? Vraag dan aan de verhuurder of je ook een controller kunt huren. Alle moving heads werken op stroom, dus zorg ervoor dat een stroompunt aanwezig is.

Niet vergeten!

Je kunt ervoor kiezen om de moving head op een statief te plaatsen, maar het ophangen van de lamp is ook een populaire optie. In dat geval kun je het beste een truss huren. Een truss is een constructie waaraan je podiumverlichting en discolampen hangt. Let op! Sommige verhuurbedrijven verhuren moving heads die alleen functioneren in combinatie met een DMX lichttafel. Informeer hiernaar bij de verhuurder. Tip: Huur ook een rookmachine. Door de rook worden de lichtbundels en de patronen van je lampen extra goed zichtbaar, wat zorgt voor indrukwekkende lichteffecten.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!