Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Rookmachine huren

De prijs varieert van € 10,- tot € 38,- en hangt af van het vermogen, bereik en tankinhoud.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Gratis bezorgd en opgehaald in héél Nederland!
  Landelijke levering v.a. 29,-
  v.a. 29,-
 • Kwaliteit & Service, Huren zonder Zorgen!
  Capelle aan den IJssel v.a. 24,-
  v.a. 24,-
 • Partyverhuur zoals u het wilt!
  Heinenoord v.a. 38,-
  v.a. 38,-
 • Hét partyverhuurbedrijf waar uw evenement begint
  Helmond
 • Onderscheidend in service en kwaliteit!
  Zaandam v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • Your partner in events and rental
  Ede v.a. 15,-
  v.a. 15,-
 • ALS CLUBSOUND HET NIET HEEFT,VERGEET HET DAN MAAR
  sGravenzande
 • Reeuwijk v.a. 30,-
  v.a. 30,-
 • Voor ieder feest, partij of evenement!
  Landgraaf v.a. 20,-
  v.a. 20,-
 • Een verhuurpartner die met u meedenkt!
  Middelburg v.a. 10,-
  v.a. 10,-
 

Verhoog de sfeer: huur een rookmachine

Een rookmachine kan op talloze verschillende manieren worden ingezet. De meest voor de hand liggende manier is waarschijnlijk tijdens een evenement waar gedanst wordt en waar discolampen gebruikt worden. Tegenwoordig heb je prachtige lasershows en discoverlichting die stralen. Als je rook in de ruimte blaast doormiddel van een rookmachine kun je deze lichtbundels extra accentueren. Ook krijg je een gezelligere, rokerige sfeer in de ruimte, waardoor je een echte disco nabootst. Bekijk of de rookmachine verhuurd wordt met een afstandsbediening.

Let op de rookmelders als je een rookmachine huurt

Houd er rekening mee dat een rookmachine rook produceert die wellicht geen gevaar vormt, maar dat weten de rookmelders niet altijd. Niet elke brandmeldingsinstallatie kan het verschil detecteren. Zorg dat je de rookmachine op een plek zet waar hij niet te dicht op het publiek staat. De rook die direct uit de machine komt is nog een beetje warm. Zorg dat er minimaal 70 centimeter tussen de rookmachine en het publiek blijft. Huur de rookmachine die geschikt is voor jouw ruimte. Houd hierbij rekening met de rookuitstoot. Deze varieert van rond de 70 tot 5.000 kubieke meter per minuut.

Waarom een rookmachine huren?

Rookmachines maken gebruik van een speciaal soort rook. Je hebt hiervoor rookvloeistof nodig. Deze vloeistof stop je in de machine en wanneer je hem aanzet zal de rookmachine rook produceren. De vloeistof die je hiervoor nodig hebt wordt in sommige gevallen automatisch bijgeleverd, in andere gevallen moet je de rookvloeistof er extra bij huren. Let op: als de vloeistof al bij de rookmachine in de huur zit inbegrepen, denk er dan aan of je genoeg hebt aan één tankje vloeistof. Als je de rookmachine in gaat zetten op meerdere dagen heb je misschien niet genoeg aan de standaard hoeveelheid. Een rookmachine wordt ook vaak in het theater gebruikt. Door de rook over de speelvloer te blazen krijg je een sprookjesachtig effect, ideaal voor bijvoorbeeld dansvoorstellingen. Als laatste zijn griezelfeestjes zoals Halloween ook een uitstekende gelegenheid om een rookmachine te huren.

Kenmerken en varianten

 • Rookuitstoot
  variërend van 69 tot 5.000 m3/min
 • Opwarmtijd
  variërend van 3 tot 9 minuten
 • Aansluiting
  220 of 230 V
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!