Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Erg tevreden. Medewerkers waren kundig, vriendelijk en klantgericht. Ook voorafgaand hebben ze kundig mijn vragen kunnen beantwoorden. Het ophalen en terugbrengen ging pijnloos en voor deze prijs is het bijna diefstal. Erg tevreden!

Gehuurd:

Lichtset

op 27-01-2024

01-02-2024


10

Niet alleen waren de producten van hoge kwaliteit en werden ze keurig bezorgd. Het advies en de klantenservice heb ik als uitmuntend ervaren. Hier word je blij van!

Gehuurd:

Blacklight 08-12-2023


10

Snel geleverd, goed meegedacht met waar en wanneer leveren i.v.m. openingstijden van de locatie. Producten zijn zeer goed ingepakt en werken naar behoren.

Gehuurd:

Blacklight

op 23-11-2023

28-11-2023


9,0

Mooie spiegelbol, motortje werkt top en de mannen van Mrental zijn goed en flexibel in raad en daad.

Gehuurd:

Spiegelbol

op 17-11-2023

24-11-2023


9,0

Heel mooi op tijd geleverd. Fijne blacklights. Super fijn retoursysteem

Gehuurd:

Blacklight

op 27-10-2023

03-11-2023


10

Spullen werden op locatie geleverd en opgehaald, werkte erg fijn! Ook deden de lampen het heel goed.

Gehuurd:

Blacklight

op 23-10-2023

31-10-2023
Kies voor de verhuur van discolampen

Vier je jouw trouwfeest op een prachtige, lieflijke locatie, maar willen jullie na het diner wel met de voetjes van de vloer? Zorg er dan voor dat je discoverlichting hebt gehuurd. Ben je jarig en wil je thuis een feest geven, maar wil je niet dat je met zijn allen in een kringetje zit en dat de kaas en worst rondgaat? Voorkom een saai feest en kies ervoor om discolampen te huren! Ben je bezig met de organisatie van een evenement waarbij je mooie verlichting nodig hebt die beweegt op de beat van de muziek van die ene bekende DJ die komt draaien? Huur dan genoeg discolampen via Huren.nl. Of je nu een grote hoeveelheid discolampen nodig hebt, of dat je een of twee leuke discolampen wil huren om jouw huis wat te pimpen, op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van discolampen op een rijtje.

Verschillende soorten discolampen die je kunt huren uitgelegd

Discolampen zijn niet alleen maar dezelfde lampen die toevallig een andere kleur hebben. Er zijn veel verschillende discolampen die je kunt huren. Afhankelijk van wat jouw verwachtingen zijn van een discolamp en hoe groot de ruimte is die je met de discolampen wil aankleden, kun je kiezen voor veel of weinig discolampen, en het type en soort. Vind je dit erg moeilijk om te beslissen? Er zijn ook verhuurbedrijven die je hele discosets verhuren. In zo’n discoset zit vaak alles wat je nodig hebt om jouw clubavond of evenement mooi mee te verlichten. Verschillende discolampen die je kunt huren zijn bijvoorbeeld de stroboscoop, mushroom, blacklight, scanner en de movinghead. De stroboscoop is misschien wel een van de bekendere discolampen. Dit is een lamp die heel snel aan en uit kan, en heel fel licht geeft. Door hier heel snel mee te knipperen lijkt het alsof iedereen die aanwezig is heel schokkerig beweegt. Een stroboscoop wordt in het theater ook vaak gebruikt, bijvoorbeeld om onweer mee na te bootsen. Een mushroom kun je huren als je houdt van veel verschillende kleuren discolicht: dit is een discolamp die een beetje op een paddenstoel lijkt, en op de kop zitten verschillende stralen licht. De kop van de mushroom kan vaak bewegen. Blacklight is weer een iets bekendere soort discolamp die te huur is. Met UV-licht zorgt de blacklight ervoor dat witte kleding fel oplicht. Een leuk effect voor in een donkere ruimte. Een scanner is niet dat apparaat waarmee je papieren digitaliseert, maar een bepaalde discolamp. Door middel van een spiegeltje schijnt de scanner een straal licht door de ruimte die (vaak op de maat van de muziek) beweegt. De movinghead lijkt hierop: ook een lamp met een bundel licht die vaak van kleur kan veranderen, maar hierbij wordt de straal niet bewogen door een spiegeltje maar door de bewegende lamp.

Handige tips voor als je discoverlichting gaat huren

Als je ervoor kiest om discolampen te huren, bijvoorbeeld om een dansfeest mee aan te kleden, dan kan het erg leuk zijn als de discoverlichting automatisch op de muziek beweegt. Sommige discolampen hebben deze functie al automatisch, maar andere discolampen niet. Geen probleem: je kunt lichtsturing of lichtregie huren: dat is een paneel waarop je de lampen kunt aansluiten en alsnog zorgen dat de lampen op de muziek bewegen. Op Huren.nl vind je verhuurbedrijven van allerlei soorten discolampen. Handig!