Krukken huren in Den Bosch

6 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 1 verhuurbedrijf

Alle afstanden

  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Revalideer verantwoord, huur de juiste krukken in Den Bosch

Ongelukkig terecht gekomen, en heb je je been bezeerd? Dan kan het een uitkomst zijn om elleboogkrukken te huren. Als je tijdelijk slecht ter been bent is het fijn om alsnog mobiel te blijven. In Den Bosch zijn verschillende verhuurbedrijven die elleboogkrukken te huur aanbieden. Vaak kun je kiezen of je een paar of een losse kruk huurt. Bedenk van te voren of je elleboogkrukken met open of gesloten elleboogsteun wilt huren. Deze elleboogsteun wordt door sommige verhuurders in Den Bosch ook wel manchet genoemd. De krukken met een gesloten manchet blijven handig hangen om je arm als je even wat wilt pakken. Het voordeel van open steunen, is idat je niet elke keer blijft steken met je mouw als je je arm door de steun haalt.

Verschillende elleboogkrukken die je kunt huren in ‘s-Hertogenbosch

Bij vrijwel alle verhuurbedrijven in Den Bosch kun je voor zowel korte, als lange termijn krukken huren. Wel is het soms zo dat er een minimum huurtermijn gehanteerd wordt. Vaak wordt de huurprijs per dag goedkoper, naarmate de huurperiode langer wordt. Houd bij het huren van krukken ook rekening met de maximale belasting van de krukken. Deze varieert namelijk van 150 tot ongeveer 250 kilogram of meer. Heb je genoeg aan één kruk in plaats van een paar? In Den Bosch kun je ook bij verhuurders terecht voor een speciale linker- of rechterkruk, of een standaard losse kruk.