Rolstoel huren in Den Bosch

De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Vergelijk 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Tijdelijk een slecht ter been? Huur een rolstoel in Den Bosch

Het aanschaffen van een rolstoel is vaak onnodig als de rolstoel maar voor een bepaalde tijd nodig is. Daarom is het huren van een rolstoel in Den Bosch vaak een goedkope en geschikte uitkomst. In Den Bosch kun je rolstoelen huren die handgeduwd zijn. Dat houdt in dat deze rolstoelen met de hand worden geduwd door een persoon, of door de persoon in de rolstoel zelf met de wielen voortbewogen kan worden.

Verschillende rolstoelen te huur in ‘s-Hertogenbosch

Er zijn grofweg drie soortenrolstoelen die verhuurd worden in Den Bosch. Allereerst is daar de standaard rolstoel. Deze heeft een gemiddelde zitbreedte van 46 centimeter, en een maximum draaggewicht van rond de 120 kilogram. Ten tweede kun je kiezen om een lichtgewicht rolstoel te huren in ’s-Hertogenbosch. Deze rolstoelen wegen soms wel minder dan tien kilogram. Ten derde kun je in Den Bosch kiezen voor de transportrolstoel. Deze rolstoel is met name erg compact op te vouwen.

Vergeet de borg niet als je een rolstoel huurt in Den Bosch

Denk aan de huurvoorwaarden als je een rolstoel gaat huren in Den Bosch. De meeste verhuurbedrijven hanteren een minimum huurperiode van een week. Ga je alleen een dagje op stap? Vind dan via Huren.nl een verhuurder in Den Bosch die rolstoelen per dag verhuurt. Denk aan extra kosten zoals de borg die je moet betalen bij het huren van een rolstoel. Via Huren.nl is het ook mogelijk om een rolstoelbus of rolstoelauto in Den Bosch te huren.