Krukken huren in Dordrecht

2 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Kies voor mobiliteit, huur krukken in Dordrecht

Als je tijdelijk slecht ter been bent, is het verstandig om goede elleboogkrukken te huren. Door gebruik te maken van elleboogkrukken heb je steun, en belast je je armen zo min mogelijk. Op deze manier kun je toch mobiel blijven, en de dagelijkse bezigheden blijven doen. In Dordrecht zijn meerdere verhuurders waarbij je verschillende elleboogkrukken kunt huren. Hier op Huren.nl vind je deze verhuurders op een rijtje. Lees hieronder meer over het huren van de juiste krukken in Dordrecht.

Krukken huren voor een korte periode, of juist voor langere tijd?

De regel geldt bij de meeste verhuurders in Dordrecht: hoe langer je huurt, hoe lager de huurprijs per dag wordt. Door slim te huren kun je dus soms zelfs nog wat besparen. Wil je stijlvol op krukken lopen? Kies dan voor een leuke kleur. De verhuurbedrijven in Dordrecht verhuren onder andere rode, blauwe, zwarte en zilveren krukken. Ook belangrijk is de mate van luxe van de kruk die je huurt. Er zijn standaard krukken te huur met een eenvoudig handvat. Ook zijn er in Dordrecht verhuurders die elleboogkrukken verhuren met ergonomische handvaten. Soms zelfs kun je kiezen uit een linker- en een rechterkruk. Maar één kruk nodig? Huur dan wel de juiste kant!