Krukken huren in Rotterdam

4 aanbieders gevonden. De prijzen van elleboogkrukken kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Handig om even te vergelijken.

Top 1 verhuurbedrijf

50 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Been gebroken? Huur krukken in Rotterdam

Natuurlijk is het heel vervelend als je door een ongeval tijdelijk slecht ter been bent. Gelukkig hoef je niet gelijk dure elleboogkrukken aan te schaffen, maar kun je ze ook huren. In Rotterdam zijn meerdere verhuurbedrijven gespecialiseerd in het verhuren van zorghulpmiddelen zoals krukken. Wist je dat je bij de meeste verhuurders kunt kiezen of je de krukken per paar of los huurt? Als je alleen een kruk nodig hebt ter ondersteuning bij het lopen, is het niet nodig om twee krukken te huren in Rotterdam.

Vandaag nog krukken huren in Rotterdam

Als je snel weer mobiel wilt zijn, ondanks dat je tijdelijk slecht kunt lopen, is het in Rotterdam vaak mogelijk om dezelfde dag nog elleboogkrukken te huren. Zorg wel dat je de juiste krukken huurt. Denk aan de maximale belasting (begint meestal bij 150 kilogram). De verhuurders in Rotterdam bieden vaak eenvoudige, goedkope krukken te huur aan met standaard handvaten, maar ook luxere krukken met ergonomische handvaten. Kies voor voordeel, maar ook voor comfort. Huur de juiste elleboogkrukken in Rotterdam via Huren.nl!