Rolstoel huren in Rotterdam

3 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Tijdelijk fysiek beperkt? Huur een rolstoel in Rotterdam

Een handgeduwde rolstoel huren in Rotterdam is een fluitje van een cent. Gelukkig maar, want als je de rolstoel alleen tijdelijk nodig hebt, is het zonde om er eentje aan te schaffen. Kies voor het huren van een transportrolstoel voor korte tripjes in of vanuit Rotterdam, of een gewone handgeduwde rolstoel voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld bij een revalidatie.

Meerdere soorten en maten rolstoelen te huur in Rotterdam

In de buurt van Rotterdam zijn meerdere verhuurders gevestigd die gespecialiseerd zijn in het verhuren van zorghulpmiddelen zoals rolstoelen. Wil je een kleine rolstoel of kinderrolstoel huren in Rotterdam? Deze rolstoelen hebben vaak een zitvlak van 38 centimeter breed. Als je veel onderweg zal zijn, is het huren van een transportrolstoel ideaal. Deze rolstoel is lichtgewicht, en kan heel compact opgevouwen worden. Gewone rolstoelen zijn wat zwaarder maar zitten vaak wat lekkerder.

Bijzondere rolstoel huren in Rotterdam

Als je een rolstoel en rollator in één wilt huren, dan kan dat bij enkele verhuurders in de buurt van Rotterdam. Deze rolstoel heeft duwhandvaten die stevig zijn en in hoogte verstelbaar zijn, zodat je er zelf ook achter kunt lopen en steun hebt aan de rolstoel. Ook is het mogelijk om via Huren.nl een rolstoelbus of rolstoelauto in Rotterdam te huren.