Scootmobiel huren in Den Haag

Tijdelijk slecht ter been? Huur een scootmobiel in Den Haag

Een scootmobiel huren in Den Haag is een handige uitkomst als je tijdelijk slecht ter been bent maar toch mobiel wilt blijven. Met een scootmobiel kun je heel eenvoudig kleine uitstapjes maken. Je kunt de scootmobiel gewoon op de stoep parkeren. Zorg wel dat hij niet onbeschermd in de regen staat! Het is verstandig de scootmobiel die je in Den Haag huurt elke dag op te laden. De accu’s van de scootmobielen kunnen sterk variëren. Met de ene scootmobiel .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

kun je 15 kilometer op één accu rijden, terwijl een andere accu wel 70 kilometer meegaat. Huur slim, vergelijk het aanbod in Den Haag goed via Huren.nl!

Diverse keuzes uit scootmobielen die je kunt huren

Als je de scootmobielen die verhuurd worden in Den Haag wilt vergelijken, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Hierboven hadden we het al over de actieradius. Andere aspecten waar je op kunt letten zijn: de achteruitkijkspiegel, is hij inbegrepen? Wat is het maximale laadgewicht? Dit varieert van 125-225 kilogram (denk er ook aan dat je soms zware boodschappen bij je kunt hebben). Hoe hard kan de scooter? Dit varieert van maximaal 6 tot 25 kilometer per uur. Denk aan de verkeersregels: je mag op de stoep niet harder dan 6 kilometer per uur. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl.

Kenmerken en varianten van Scootmobiel

Snelheid variërend tot 22 km/u
Aantal wielen 3 of 4 wielen
Max. gebruikersgewicht variërend tot 135 kg
Bereik variërend tot 50 km