Scootmobiel huren in Zoetermeer

2 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Tijdelijk een scootmobiel nodig? Huur er een in Zoetermeer

Ga je voor het eerst een scootmobiel huren? Dan is het van belang om goed te weten wat mag en wat niet. Een scootmobiel is een gemotoriseerd voertuig, maar je hoeft geen helm op, en je hebt ook geen rijbewijs nodig. Wel is het van belang om een WA-verzekering te hebben. Vrijwel alle verhuurbedrijven bieden deze verzekering voor de scootmobiel aan. Vaak is de huurprijs van de scootmobiel per dag, en betaal je de verzekering per maand (of een evenredig gedeelte daarvan als je voor een kortere periode huurt). Sommige verhuurbedrijven in Zoetermeer hanteren een minimum huurtermijn. En vaak is het zo dat langer huren een lagere daghuurprijs betekent.

Verschillen tussen de scootmobielen die je kunt huren

Het grootste verschil tussen scootmobielen die je kunt huren in Zoetermeer, is of hij opvouwbaar is of niet. De opvouwbare of demonteerbare variant is mee te nemen in de auto, in de trein en zelfs in het vliegtuig. Dit model is dus ideaal om te huren in Zoetermeer als je een scootmobiel mee wilt nemen op vakantie. Het vaste model is ook veel te huur in Zoetermeer, en bestaat in sobere en meer luxe versies. Denk bij het vergelijken aan de extra’s zoals vering en achteruitkijkspiegels, de maximale snelheid, de actieradius en het aantal wielen. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, vergelijk de verhuurbedrijven in Zoetermeer via Huren.nl.