Scootmobiel huren in Leiden

2 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur een scootmobiel in Leiden als je tijdelijk fysiek beperkt bent

Als je voor het eerst een scootmobiel gaat huren in Leiden, is het belangrijk om de verkeersregels te kennen. Met een scootmobiel mag je op de stoep maximaal 6 km/h, maar op het fietspad en de rijbaan mag je harder. Zorg dat je je gehuurde scootmobiel iedere nacht oplaadt, zodat je niet midden in Leiden met een lege accu komt te zitten. Let bij het huren van een scootmobiel in Leiden op de actieradius (hoe ver je kunt rijden met één volgeladen accu): deze varieert namelijk sterk, en wel van 15 tot 70 kilometer. Vind hier op Huren.nl de verhuurders van scootmobielen in Leiden op een rijtje.

In Leiden zijn er diverse scootmobielen die je kunt huren

Ben je van plan om een scootmobiel te huren in Leiden, om ermee op vakantie te gaan? Dan kan het handig zijn om een demonteerbare scootmobiel te huren. Sommige Leidse verhuurders noemen demonteerbare scootmobielen ook wel opvouwbaar of inklapbaar. Deze scootmobielen kunnen in een kofferbak, in de trein of zelfs mee op het vliegtuig. Andere verschillen die er zijn tussen de scootmobielen die verhuurd worden in Leiden: drie of vier wielen, wel of geen vering, en wel of geen verstelbare stoel/stuur. Denk ook aan de maximale snelheid (6-25 km/h) die sterk uiteen kan lopen. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, vergelijk de verhuurders van scootmobielen in Leiden via Huren.nl!