Rolstoel huren in Den Haag

2 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Korte tijd slecht ter been? Huur een rolstoel in Den Haag

Voor een voorspoedig en goed herstel is het gebruik maken van een goede rolstoel een vereiste. Maar het aanschaffen van een rolstoel voor een korte revalidatieperiode kan erg zonde zijn. Gelukkig zijn er meerdere verhuurders in en om Den Haag die verschillende soorten en maten rolstoelen verhuren.

Standaard- en kinderrolstoelen te huur in ‘s-Gravenhage

De standaardrolstoel die je kunt huren in Den Haag heeft een zitbreedte van rond de 46 centimeter. Kinderrolstoelen zijn vaak te huur in vrolijke kleuren, en hebben gemiddeld een zitbreedte van 38 centimeter. De hoogte van de meeste rolstoelen die je huurt in Den Haag is met de hand instelbaar, maar let op: dit is niet altijd het geval. Voetsteunen en armleuningen zijn meestal afneembaar. Dit is erg handig bij het vervoeren van de rolstoel, bijvoorbeeld in een kleinere kofferbak.

Waar moet je aan denken bij huren van een rolstoel

Alle rolstoelen hebben voetsteunen, maar niet alle rolstoelen die te huur zijn in Den Haag zijn voorzien van beensteunen. Als je een been gebroken hebt, dan is het vaak belangrijk dat het been languit ligt. Huur in dit geval een rolstoel met stevige beensteunen. Ook is het mogelijk om via Huren.nl een rolstoelbus of rolstoelauto in Den Haag te huren.