Vind jouw beste huurdeal

Rolstoel huren in Amsterdam

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

Medipoint

Landelijke levering
v.a. 17,-

Vegro

Amsterdam
v.a. 18,-
Prijs per week

Tijdelijk een slecht ter been? Huur een rolstoel in Amsterdam

Het aanschaffen van een rolstoel kan erg overbodig zijn als je tijdelijk slecht ter been bent of niet in staat bent om te lopen. In Amsterdam zijn meerdere verhuurbedrijven waarbij je terecht kunt voor het huren van een rolstoel. Deze verhuurders zijn vaak gespecialiseerd in het verhuren van hulpmiddelen op het gebied van zorg.

Verschillende rolstoelen te huur in Amsterdam

In Amsterdam zijn meerdere verhuurders, die ook diverse soorten en maten rolstoelen te huur aanbieden. De meest gangbare rolstoel die verhuurd wordt is de handgeduwde rolstoel. Vaak zitten er aan de wielen ook stangen waarmee de persoon in de rolstoel zichzelf kan voortbewegen. De meeste huurrolstoelen die te huur zijn in Amsterdam hebben een zitbreedte van 46 centimeter. Bij sommige rolstoelen kan de zithoogte ingesteld worden. Houd rekening met de maximale belasting (vaak rond 120 kilogram) en het gewicht van de rolstoel zelf (tussen de 10 en 20 kilo).

Voorwaarden voor het huren van een rolstoel

Bij de meeste verhuurders in Amsterdam huur je een rolstoel per week. Heb je een lange revalidatieperiode voor de boeg, neem dan contact op met de verhuurder: huren voor langere periodes is vaak mogelijk. Denk aan de borg die je moet betalen bij het huren van de rolstoel. Daarnaast is het ook mogelijk om via Huren.nl een rolstoelbus of rolstoelauto in Amsterdam en omgeving te huren.

Huuralternatieven in Amsterdam

Plaatsen in de buurt