Rolstoel huren in Tilburg

2 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Rolstoel

voor 1 maand en 4 dagen

19-01-2023
Huur een rolstoel in Tilburg als je tijdelijk slecht ter been bent

Huur een rolstoel in Tilburg met afneembare achterwielen, als je een kleine kofferbak hebt. Deze rolstoel kan dan alsnog meegenomen worden! Je kunt bij enkele verhuurders in de buurt van Tilburg ook terecht voor het huren van een transportrolstoel. Dit type rolstoel is heel erg compact op te vouwen. Denk bij het huren van een rolstoel aan het maximumgewicht. Dit gewicht ligt bij de meeste rolstoelen die je kunt huren in Tilburg tussen de 100 en 150 kilogram.

In Tilburg huur je verschillende soorten rolstoelen

Hierboven omschreven we al de transportrolstoel. Deze rolstoel is handig om te huren in Tilburg omdat hij heel klein opgevouwen kan worden. Een nadeel is dat dit het zitcomfort enigszins kan benadelen. Een ‘gewone’ rolstoel is iets zwaarder en vouwt minder klein op, maar zit vaak wel lekkerder. In Tilburg kun je ook terecht voor het huren van een rolstoel voor kinderen. Deze rolstoelen zijn vaak in leuke kleuren te huur, en zijn soms voorzien van stevige beensteunen (komt van pas als het kind bijvoorbeeld een been gebroken heeft). Voor het vervoeren van rolstoelgebruikers kun je via Huren.nl gemakkelijk een rolstoelbus of rolstoelauto in Tilburg huren.