Vind jouw beste huurdeal

Rolstoel huren in Arnhem

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

Medipoint

Landelijke levering
v.a. 17,-

Vegro

Nijmegen |
16 km
v.a. 18,-
Prijs per week

Korte tijd slecht ter been? Huur een rolstoel in Arnhem

Als je voor een bepaalde tijd een rolstoel nodig hebt, dan is het niet nodig om er eentje aan te schaffen, en is huren een betere optie. Op Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven van rolstoelen in en om Arnhem op een rijtje. Wist je dat er lichtgewicht rolstoelen te huur zijn? Deze zijn meestal rond de 10 kilo, terwijl gewone rolstoelen meestal ongeveer 20 kilo wegen. Een ander type rolstoel die te huur is in Arnhem, is de transportrolstoel. Handig en klein op te vouwen, ideaal voor uitjes.

Kinder- en gewone rolstoelen te huur in Arnhem

In Arnhem kun je bij de meeste verhuurbedrijven ook kinderrolstoelen huren. Bij zowel kinderrolstoelen als gewone rolstoelen zijn de voetsteunen afneembaar. Is het belangrijk dat er een rolstoel met één of twee beensteunen gehuurd wordt? Informeer hier dan naar bij de verhuurder in Arnhem.

Wat moet je niet vergeten bij huren van een rolstoel

Denk eraan dat de huurprijs die genoemd wordt bij de meeste verhuurbedrijven in Arnhem per week is. Houd er ook rekening mee dat het kan voorkomen dat een verhuurder een minimumhuurperiode heeft (vaak een week). Wil je er een dagje tussen uit? Dan is het ook mogelijk om via Huren.nl een rolstoelbus of rolstoelauto in Arnhem te huren.

Plaatsen in de buurt