Rolstoel huren in Utrecht

1 aanbieder gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Rolstoel

voor 1 maand en 4 dagen

19-01-2023
Tijdelijke en rolstoel nodig? Huur er eentje in Utrecht

Het kopen van een rolstoel is vaak overbodig als je slechts tijdelijk een rolstoel nodig hebt. Gelukkig zijn er in en om Utrecht meerdere verhuurders gespecialiseerd in het verhuren van zorghulpmiddelen. Hier op Huren.nl vind je de verhuurders van rolstoelen.

Verschillende rolstoelen te huur in Utrecht en omgeving

De standaardrolstoel die je kunt huren in Utrecht is vaak rond de 18 kilogram, heeft een zitbreedte van 46 centimeter, heeft verstelbare handvaten en afneembare voetsteuntjes. Wil je een rolstoel huren die vaak ingeklapt moet worden en meegenomen? Dan is een transportrolstoel ideaal om te huren. Deze rolstoel is vaak wat lichter, en is erg compact op te vouwen. Een lichtgewicht rolstoel huren in Utrecht kan ook handig zijn: deze rolstoel weegt vaak rond of zelfs onder de 10 kilogram, maar heeft wel een goed zitcomfort.

Niet vergeten als je een rolstoel gaat huren in Utrecht

De prijs die de meeste verhuurbedrijven geven is zonder borg, en soms ook zonder BTW. Houd hier rekening mee als je de verhuurbedrijven van rolstoelen in Utrecht gaat vergelijken. Daarnaast is het ook mogelijk om een rolstoelbus of rolstoelauto in Utrecht te huren via Huren.nl.