Jacuzzi huren in Den Bosch

3 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 90,- tot € 250,- en hangt af van het formaat en de capaciteit van de jacuzzi.

Top 3 verhuurbedrijven

25 km

  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Samen relaxen in Den Bosch? Huur een jacuzzi!

Woon jij in Maasport en wil je jouw partner verrassen met een jacuzzi in de tuin? Of geef je een te gek feestje in Boschveld en zoek je een echte eyecatcher? Huur dan een jacuzzi en geniet van de bubbels en de waterstralen (hydrotherapiejets). Heb je een sauna en/of wellnesscomplex en is jullie eigen bubbelbad tijdelijk niet bruikbaar? Ook dan is het huren van een jacuzzi ideaal. Huur de jacuzzi trouwens wel op tijd, aangezien deze soms behoorlijk wattijd nodig heeft om het water op te warmen. Ben je van plan om het bubbelbad op meerdere locaties te gebruiken of tussendoor te verplaatsen? Huur dan een opblaasbaar bubbelbad. De rand zal nog steeds stevig genoeg zijn om op te zitten.

Welke verschillende bubbelbaden zijn er te huur?

Zowel het formaat als de bijkomende extra’s kunnen per bubbelbad en per verhuurbedrijf verschillen. Sommige bubbelbaden bieden namelijk plek aan 5 personen, terwijl andere baden groot genoeg zijn voor 10 personen. Verder leveren een aantal verhuurbedrijven isolerende covers mee, waarmee je het water warm kunt houden als je er zelf niet in zit. Andere verhuurbedrijven leveren jacuzzi’s met onderwaterverlichting. Als je een jacuzzi huurt, dan moet je rekening houden met borg- en transportkosten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het bad zelf op te halen met een aanhanger . Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van jacuzzi’s in en rondom Den Bosch. Dus ook in bijvoorbeeld Aalburg en Rosmalen.