Opblaasbaar bubbelbad

1 aanbieder gevonden. De afmetingen, kwaliteit en inhoud van een opblaasbaar bubbelbad kunnen verschillen per verhuurder. Let hier dus op!

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend van 1 tot 6 personen
Doorsnede variërend van 1,5 tot 2,1 m
max. temperatuur variërend tot 42 °C
Inhoud variërend van 795 tot 1.100 l
Supersnel bubbelen met een opblaasbaar bubbelbad

Wil je binnen een paar minuten kunnen genieten van een bubbelbad en deze tussen het gebruik door gemakkelijk kunnen verplaatsen? Huur dan een opblaasbare jacuzzi. Je kunt er met meerdere personen in relaxen en na gebruik laat je het bad eenvoudig leeglopen. Heb je de jacuzzi weer nodig? Binnen een paar minuten is het bad weer opgezet en is hij bovendien zo stevig dat je op de randen kunt zitten zonder dat deze inzakken. Perfect voor eigen gebruik, maar ook als klapper op de vuurpijl tijdens een feest of evenement. Laat je verwennen door de weldaad aan warme luchtbellen en huur een opblaasbaar bubbelbad. Liever geen opblaasbare variant? Huur dan een gewone jacuzzi. Zoek je een warm bad zonder poespas? Dan is een hottub waarschijnlijk meer iets voor jou. Op deze pagina vind je verhuurbedrijven van opblaasbare bubbelbaden in de door jou gewenste omgeving.

Hoe werkt een opblaasbare jacuzzi?

Een opblaasbaar bubbelbad is makkelijk om te installeren en heeft geen losse onderdelen. Je steekt de stekker in het stopcontact en het bad blaast zichzelf op. De stekker is ook nodig voor de bubbels. Zorg dus dat er een stroompunt in de buurt is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je een haspel huren om het bad toch te kunnen gebruiken op jouw locatie. Het bubbelbad is voorzien van ingebouwde kussens en biedt plek aan 4 of 6 personen. Verder beschikt het bubbelbad over een thermostaat die ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft. Om dit te bevorderen leveren sommige verhuurbedrijven een speciale isolatie cover mee om het bad mee af te dekken. Wil je de opblaasbare jacuzzi in de winter gebruiken? Geen probleem! Zelfs bij een temperatuur van -10C is het bubbelbad bruikbaar. Een bubbelbad huur je meestal per dag, maar soms ook per week. Hou rekening met transport- en borgkosten. Bij schade wordt de borgsom vaak meegerekend bij de verhuurprijs. Enjoy!

Gerelateerde categorieën