Jacuzzi huren

3 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 59,- tot € 250,- en hangt af van het formaat en de capaciteit van de jacuzzi.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal personen variërend tot 10 personen
Lengte variërend van 130 tot 250 cm
Breedte variërend van 180 tot 365 cm
Hoogte variërend van 76 tot 90 cm
Inhoud variërend van 570 tot 2.500 l
Eenvoudig en snel een jacuzzi huren via Huren.nl

Het zoeken naar een bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de jacuzzi heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een aantal verschillende bedrijven die een jacuzzi te huur hebben. Daarom maakt Huren.nl het graag wat simpeler voor je. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van jacuzzi’s. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij jacuzzi verhuur heb je meerdere mogelijkheden, alle soorten jacuzzi’s zijn te huur. Zo kun je een mobiele trailer jacuzzi, een opblaasbare jacuzzi en een vaste jacuzzi huren.

Welke jacuzzi’s kan ik huren?

Het kiezen van een jacuzzi is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een hoop verschillende soorten jacuzzi’s te huur. Zo kun je een jacuzzi op een trailer, maar ook een opblaasbare jacuzzi huren. De jacuzzi’s verschillen daarnaast ook in de grote en dus het aantal liter. Hoe groter de jacuzzi, des meer water het kost. Wil je met de hele familie genieten van de jacuzzi? Dat kan! In de jacuzzi passen ongeveer 5 personen, maar er zijn ook enkele XL jacuzzi’s waar je in totaal met 10 personen plaats kan nemen. Alle jacuzzi’s zijn voorzien van waterstralen voor extra comfort. Enkele jacuzzi’s beschikken over andere snufjes zoals LED-onderwaterverlichting. Wil je genieten van een warm bad alleen dan zonder bubbels? Huur dan een hottub!

Hier kun je de jacuzzi verhuurders op vergelijken

Nu je met de bovenstaande tips een jacuzzi kunt kiezen, geven we je graag nog wat tips. Naast dat je de verhuurder op de dagprijs, beoordelingen en afstand kunt vergelijken, kun je ook gebruik maken van de onderstaande tips. Vergelijk de verhuurders en voorkom eventuele verrassingen.

Bezorging

Bij de meeste verhuurders kun je de jacuzzi laten bezorgen. Houd er wel rekening mee dat hier wellicht kosten aan verbonden zijn. Enkele verhuurders hanteren een gratis levering binnen een bepaalde afstand. Buiten deze afstand rekenen de verhuurders vaak een prijs per kilometer. Bekijk ze bezorgmogelijkheden op de website van de verhuurders. Kun je de informatie omtrent de bezorging niet terugvinden? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met de verhuurder.

De totaalprijs

Kijk altijd naar de totaalprijs en niet naar de dagprijs. Veel extra service is niet bij de prijs inbegrepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bezorgingskosten, kosten voor het opzetten en schoonmaakkosten. Wil je de jacuzzi voor een weekend of een week huren? Dan hanteren veel verhuurders een staffelkorting.

Algemene voorwaarde

Ga je een jacuzzi huren? Neem dan altijd even de algemene voorwaarde van de verhuurder door. In de algemene voorwaarden vind je belangrijke punten terug zoals de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en voorwaarden omtrent de eventuele borg. Bekijk alle jacuzzi verhuur bij jou in de buurt en vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw wensen.

Gerelateerde categorieën