Jacuzzi huren

Genieten van bubbels en massagestralen? Huur een jacuzzi!

Organiseer jij een tuin- of strandfeest en wil je flink uitpakken? Huur dan een jacuzzi. Zo kunnen jouw gasten heerlijk relaxen en genieten van de bubbels. Ken jij iemand die het verdient om een avondje te ontspannen? Verras hem of haar dan met een jacuzzi en geniet samen van de rust in je eigen tuin. Zorg dat je de jacuzzi op tijd huurt, aangezien deze veel tijd nodig heeft om het water op te warmen.. Wil je met de hele familie genieten van de jacuzzi? Dat kan! In de jacuzzi passen ongeveer .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

5 personen, maar er zijn ook enkele XL jacuzzi’s waar je in totaal met 10 personen plaats kan nemen. Zoek je een bubbelbad die je gemakkelijk kunt verplaatsen? Dan is een opblaasbaar bubbelbad wellicht een betere optie. Op deze pagina vind je overzicht van verhuurbedrijven van jacuzzi’s in de door jou gewenste omgeving.

Kenmerken van een gehuurde jacuzzi

Alle jacuzzi’s zijn voorzien van waterstralen (hydrotherapiejets) voor extra comfort, maar verder kunnen ze behoorlijk van elkaar verschillen. Zo zijn sommige jacuzzi’s voorzien van LED onderwaterverlichting en andere technische snufjes.. Ook het aantal hydrotherapiejets en de aan- of afwezigheid van een geïsoleerde cover verschilt per verhuurbedrijf. Deze cover is trouwens bedoeld voor het warm houden van je bubbelbad. Huur je een jacuzzi, hou dan rekening met eventuele borg- en transportkosten. Een jacuzzi kun je soms per dag huren, maar vaak ook voor een weekend of een week.

Tip: Besluit je je eigen vervoer te regelen? Vergeet dan niet een aanhanger te huren!

Kenmerken en varianten van Jacuzzi

Aantal personen variërend tot 10 personen
Lengte variërend van 130 tot 250 cm
Breedte variërend van 180 tot 365 cm
Hoogte variërend van 76 tot 90 cm
Inhoud variërend van 570 tot 2.500 l