Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Jacuzzi huren

De prijs verschilt van € 59,- tot € 250,- en hangt af van het formaat en de capaciteit van de jacuzzi.

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

 • Mobiele hottubs: uniek, voordelig & houtgestookt!
  Haaren v.a. 90,-
  v.a. 90,-
 • Rossum v.a. 250,-
  v.a. 250,-
 • Al vanaf €59 per dag!
  Barneveld v.a. 59,-
  v.a. 59,-
 

Genieten van bubbels en massagestralen? Huur een jacuzzi!

Organiseer jij een tuin- of strandfeest en wil je flink uitpakken? Huur dan een jacuzzi. Zo kunnen jouw gasten heerlijk relaxen en genieten van de bubbels. Ken jij iemand die het verdient om een avondje te ontspannen? Verras hem of haar dan met een jacuzzi en geniet samen van de rust in je eigen tuin. Zorg dat je de jacuzzi op tijd huurt, aangezien deze veel tijd nodig heeft om het water op te warmen. Wil je met de hele familie genieten van de jacuzzi? Dat kan! In de jacuzzi passen ongeveer 5 personen, maar er zijn ook enkele XL jacuzzi’s waar je in totaal met 10 personen plaats kan nemen. Zoek je een bubbelbad die je gemakkelijk kunt verplaatsen? Dan is een opblaasbaar bubbelbad wellicht een betere optie. Op deze pagina vind je overzicht van verhuurbedrijven van jacuzzi’s in de door jou gewenste omgeving.

Eenvoudig en snel een jacuzzi huren

Het zoeken naar een bedrijf dat bij jou in de buurt zit en de jacuzzi heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk een aantal verschillende bedrijven die een jacuzzi te huur hebben. Daarom maakt huren.nl het graag wat simpeler voor je. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van jacuzzi’s. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en de kaart, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij jacuzzi verhuur heb je meerdere mogelijkheden, alle soorten jacuzzi’s zijn te huur. Zo kun je een mobiele trailer jacuzzi, een opblaasbare jacuzzi en een vaste jacuzzi huren.

Kenmerken van een gehuurde jacuzzi

Alle jacuzzi’s zijn voorzien van waterstralen (hydrotherapiejets) voor extra comfort, maar verder kunnen ze behoorlijk van elkaar verschillen. Zo zijn sommige jacuzzi’s voorzien van LED onderwaterverlichting en andere technische snufjes. Ook het aantal hydrotherapiejets en de aan- of afwezigheid van een geïsoleerde cover verschilt per verhuurbedrijf. Deze cover is trouwens bedoeld voor het warm houden van je bubbelbad. Huur je een jacuzzi, hou dan rekening met eventuele borg- en transportkosten. Daarnaast moet je ook rekening houden met kosten die je maakt voor bijvoorbeeld stroom en water.

Een jacuzzi kun je soms per dag huren, maar vaak ook voor een weekend of een week. Wanneer je een jacuzzi voor een langere periode huurt, dan wordt de dagprijs lager. De jacuzzi (spa) kan worden aangesloten op een normaal 230V stopcontact. Er mogen geen andere zware elektrische apparaten worden gebruikt op dezelfde groep. Bekijk alle bedrijven met een jacuzzi te huur en vind het bedrijf die het beste aansluit of jouw behoeftes.

Tip: Besluit je je eigen vervoer te regelen? Vergeet dan niet een aanhanger te huren!

Kenmerken en varianten

 • Aantal personen
  variërend tot 10 personen
 • Lengte
  variërend van 130 tot 250 cm
 • Breedte
  variërend van 180 tot 365 cm
 • Hoogte
  variërend van 76 tot 90 cm
 • Inhoud
  variërend van 570 tot 2.500 l
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Gerelateerde categorieën