Jacuzzi huren in Tilburg

3 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 90,- tot € 250,- en hangt af van het formaat en de capaciteit van de jacuzzi.

Top 3 verhuurbedrijven

50 km

  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Chillen in een bubbelbad in Tilburg? Huur een jacuzzi!

Woon jij in Reeshof en organiseer je een tuinfeest? Of woon je in Oud-Zuid Tilburg en wil je je partner op originele wijze verrassen? Huur dan een jacuzzi! In een jacuzzi kun je heerlijk ontspannen, terwijl je geniet van de bubbels en de waterstralen voor extra comfort (hydrotherapiejets). Even een relaxmomentje na een drukke dag. Je kunt een jacuzzi natuurlijk ook huren voor in een sauna of wellnesscompex. Huur je een bubbelbad voor een evenement of strandfeest? Dan heb je gelijk een echte eyecatcher te pakken. Zorg er trouwens wel voor dat je de jacuzzi op tijd huurt, aangezien het water nog opgewarmd moet worden.

Kenmerken van een gehuurde jacuzzi

Een jacuzzi is groot genoeg voor ongeveer 5 personen, maar sommige verhuurbedrijven bieden ook een XL jacuzzi aan waar je met 10 personen in kan. Wil je de mogelijkheid hebben om de jacuzzi te verplaatsen? Dan kun je wellicht beter voor een opblaasbaar bubbelbad gaan. Deze is zo stevig dat je zelfs op de randen kunt zitten zonder dat ze inzakken. Ga je voor een jacuzzi, dan zijn er een aantal zaken waar je op kunt letten. Is de jacuzzi bijvoorbeeld voorzien van LED onderwaterverlichting? Wordt een isolerende cover meegeleverd om het bad warm te houden? En hoe zit het met de dag- en weekprijzen? Als je een jacuzzi gaat huren, dan moet je rekening houden met borg- en transportkosten. Ga je de jacuzzi zelf vervoeren, dan kun je het beste een aanhanger huren. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van jacuzzi’s in en rondom Tilburg. Dus ook in bijvoorbeeld Udenhout en Gilze.